Volledig scherm
Het ongeluk vond plaats op de A1, ter hoogte van Deventer. © News United/ Jan Willem Klein Horstman.

Auto ramt lantaarnpaal op A1 en glijdt van talud bij Bathmen

Een automobilist is vanmorgen van de A1 geraakt, ter hoogte van Bathmen. De bestuurder raakte bij het ongeluk niet gewond.

Het ongeluk gebeurde tegen 08.45 uur, vanuit Twente in de richting Deventer.  De bestuurder raakte door nog onbekende oorzaak in de slip bij de wegwerkzaamheden op de A1. De auto raakte vervolgens een lantaarnpaal en gleed van het talud af. De auto kwam onderaan het talud tot stilstand.

De bestuurder werd gecontroleerd door ambulancepersoneel, maar hoefde niet mee naar het ziekenhuis. De auto werd afgesleept door een berger. Vanuit Hengelo hadden weggebruikers een kwartier vertraging.

  1. Geert Groote Huis in Deventer stroomt vol bezoekers met Museumkaart

    Geert Groote Huis in Deventer stroomt vol bezoekers met Museum­kaart

    De vrijwilligers van Deventers kleinste museum moeten vol aan de bak. Waar voorheen de dagen soms langer duurden en een boekje aan de leestafel uitkomst moest bieden, blijven de bezoekers nu binnenstromen. Riet en Ineke zijn er deze middag maar druk mee. De Museumkaart geeft sinds vorige maand entree in het huis dat de moderne devotie visualiseert. En dat betekent in de eerste vijf weken een verdrievoudiging van het aantal bezoekers.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer