Auto slaat over de kop op A1 en eindigt in berm

Door onbekende oorzaak is vanmiddag op de A1 tussen Deventer en Bathmen een auto over de kop geslagen. Drie inzittenden zijn daarbij gewond geraakt.

 1. Nog nooit werden zoveel kinderen lid van de scouting: ‘Mooi, maar het levert ook nieuwe problemen op’
  PREMIUM

  Nog nooit werden zoveel kinderen lid van de scouting: ‘Mooi, maar het levert ook nieuwe problemen op’

  De ledenaantallen van scoutingverenigingen schieten door het dak. Nog nooit wilden zoveel kinderen zich voegen bij de kabouters, bevers of welpen. Maar een volgend probleem dient zich aan: er is een groot tekort aan begeleiders, blijkt uit een rondvraag onder verenigingen. Bij een scoutingvereniging uit Lochem wordt zelfs het clubhuis te klein. ,,We barsten echt uit onze voegen.”
 2. LIVE | Robur loopt weg bij Albatross, Activia uit het niets op gelijke hoogte en AZC leidt bij Colmschate’33
  Liveblog

  LIVE | Robur loopt weg bij Albatross, Activia uit het niets op gelijke hoogte en AZC leidt bij Colmschate’33

  Na een enerverende zaterdag, met onder meer de Sallandse derby en de burenruzie in Hattem, zullen ook de zondagclubs er een mooie speeldag van willen maken. Hoofdklasser Alcides raakte in de afgelopen weken weer op stoom en hoopt de stijgende lijn vanmiddag door te kunnen trekken in de beker. In Apeldoorn staat de ontmoeting tussen Robur et Velocitas en Albatross op het programma, terwijl Activia tegen Sc. Overwetering de eerste overwinning van het seizoen in de wacht hoopt te slepen. Ook Groen Wit’62 en Colmschate’33 komen in actie. Kortom, ga er maar weer goed voor zitten!

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer