Volledig scherm
De politie controleert de lading op een aanhanger bij de verkeerscontrole in Deventer. © Rens Hulman / News United

Automobilist gaat door het lint tijdens verkeerscontrole in Deventer

Een automobilist is vanmiddag opgepakt in Deventer. De bestuurder ging door lint tijdens een verkeerscontrole. Bij de verkeerscontrole werden in totaal 21 bonnen uitgedeeld. 

De bestuurder werd aan de kant van de weg gezet nadat de automobilist opvallend rijgedrag vertoonde. Een speekseltest leverde een hit op, de bestuurder reed onder invloed van drugs. Bij de controle ging de verdachte over de schreef. Hij beledigde agenten en gooide een gebruikershoeveelheid drugs van zich af. De agenten sloegen de man daarop in de boeien.

Bij de controle werd ook de auto van man onderzocht. In het dashboardkastje lagen twee messen en verder werd inbrekersgereedschap in de auto gevonden. Dit werd in beslag genomen. Nader bloedonderzoek moet uitwijzen hoeveel drugs de automobilist in zijn bloed had. 

Boetes

De aanhouding was onderdeel van een grotere verkeerscontrole. De politie schreef in totaal twaalf bonnen uit voor het vasthouden van een telefoon. Ook werden nog negen boetes uitgedeeld voor de volgende overtredingen: negeren inhaalverbod voor een vrachtwagen, rijden over doorgetrokken streep, te hard rijden, overbelading, losliggende lading en rijden zonder verzekering.

}xml:space="preserve">
Download hier de nieuwe app van de Stentor!Klik hier voor iPhone/iPad .. of hier voor Android (bijv. Samsung)
  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer