Volledig scherm
PREMIUM
Aan de Oude Rijksstraatweg in Twello kunnen mensen over driekwart jaar hun auto's maar ook busjes en campers wassen. De ingetekende onbemande pomp op de artist impressie is een wens van ondernemersfamilie De Croon. © De Croon.

Autowascentrum gepland bij nieuwe showroom voor oldtimers in Twello

Auto's, bussen en campers wassen,  dit kan naar verwachting vanaf voorjaar 2019  aan de Oude Rijksstraatweg in Twello. Autobedrijf Jan de Croon wil hier een wascentrum en indien mogelijk ook een onbemande pomp vestigen.

In de showroom van voormalig Garagebedrijf Huisman aan de Oude Rijksstraatweg in Twello pronken sinds kort enkele tientallen oldtimer waaronder Chryslers en MG's. De tekst op de buitengevel, De Croon Classics, verraadt wie er achter deze nieuwe invulling zit. ,,Wij hebben het pand gekocht'', zegt Jan de Croon van het gelijknamige autobedrijf waaronder De Croon Classics valt. De werkplaats blijft in gebruik.

  1. Op Fliegerhorst Teuge gaat alles draaien om  ‘gezonde aarde en bewuste samenleving’

    Op Flieger­horst Teuge gaat alles draaien om ‘gezonde aarde en bewuste samenle­ving’

    Terrein de Fliegerhorst in Teuge gaat dienen als onderkomen voor een coöperatie van kunstenaars, ondernemers en maatschappelijke organisaties. Zij willen hier de thema’s kunst en cultuur, bewustzijn en zingeving en de voedselketen samenbrengen. Een stadslab, een belevenispark en kabouterpad, glaskunst, beeldhouwen, muziek, Earth Awareness (Aardebewustzijn) en een restaurant met logies zijn voorbeelden uit het bonte palet aan geplande activiteiten.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer