Volledig scherm
De Spar-vlag blijft wapperen in Harfsen. Er is een nieuwe ondernemer gevonden © Foto archief

Bathmenaar nieuwe baas
van Spar in Harfsen

Arno Vrielink uit Bathmen wordt de nieuwe ondernemer op de Spar supermarkt in Harfsen. Met ingang van 1 oktober gaat hij de taken overnemen van Benno Kirchjünger. 

 Deze gaf vorig najaar al te kennen te willen stoppen met zijn werkzaamheden in de Spar in Harfsen  om met zijn vrouw 'nog een leuke oude dag te hebben.' 

Uitdaging

Vrielink  (41) werkte tot voor kort als bedrijfsleider bij de Welkoop in Gorssel.  Daar was hij zo'n jaar of vijftien actief. ,,Ik was toe aan een nieuwe uitdaging'', zegt de Bathmenaar. Hij volgt dezer weken nog een interne opleiding bij de Spar om de diverse kneepjes van het kruidenierschap onder de knie te krijgen.

  1. Overlevers houden hun eigen 
pensioenmanifestatie in Deventer
    PREMIUM
    video

    Overlevers houden hun eigen pensioen­ma­ni­fes­ta­tie in Deventer

    Actie, en wel in hun eigen stad. Niks naar Arnhem of Den Haag om te protesteren zoals de rest van Nederland. Ze zijn niet voor niets de Deventenaren die alle discussie aanzwengelen. Die bij Lodewijk Asscher aan tafel zitten. Geen haar op hun hoofd die er aan denkt om elders actie te voeren. Dus staan ze samen met tientallen anderen op het Grote Kerkhof. Alwaar de linkse politici het hartgrondig met ze eens zijn: het is genoeg geweest.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer