De vier initiatiefnemers van het nieuwe sportveld met Bram Ehren in de grijze jas.
Volledig scherm
PREMIUM
De vier initiatiefnemers van het nieuwe sportveld met Bram Ehren in de grijze jas. © Ronald Hissink

Beachvolleybal, handbal en voetbal ineen: nieuwe ‘zandbak’ in Lettele moet groot sportveld worden

Het is nog even wachten op de laatste goedkeuringen van grondeigenaren, maar als alles meezit heeft Lettele er dit jaar nog een multifunctioneel sportveld bij. Op het sportpark van voetbalvereniging Lettele komt ‘een grote zandbak’ die plek moet bieden aan zogenoemde beachsporten.

 1. Meisje van regendouche in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan media-aandacht af
  PREMIUM
  met video
  5

  Meisje van regendou­che in Deventer niet gevonden, bedrijf wijst golf aan me­dia-aan­dacht af

  De bedrijfseigenaar die donderdag een oproep op Facebook plaatste om het meisje te vinden dat door een van zijn medewerkers in Deventer op een regendouche was getrakteerd, is vandaag overstelpt door de media. Danny Stelder wees alle interview-verzoeken af. ,,Het begon erop te lijken dat wij er via een marketingstunt een slaatje uit probeerden te slaan, maar dat is absoluut mijn doel niet geweest.”
 2. Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken
  Liveblog

  Columbia en TVC’28 maken Rohda Raalte kampioen, ook Sallandia mag champagne ontkurken

  Kampioen worden zonder zelf te spelen is weliswaar niet zo fraai, maar bij Rohda Raalte zullen ze er niet om malen. De ploeg van Laurens Knippenborg keert volgend seizoen terug in de hoofdklasse. Ook vijfdeklasser Sallandia mocht eindelijk de champagnefles ontkurken. Dat geldt nog niet voor AZC, al zette de ploeg dankzij een 0-0 gelijkspel bij Robur et Velocitas wel een grote stap richting het kampioenschap. Er gebeurde nog veel meer op deze speeldag in het amateurvoetbal.

Deventer