Volledig scherm
De politie Deventer zoekt een man met een rollator en fel-lichtblauwe sportschoenen. © ANP XTRA

Bel 112 als je vermiste man met rood-witte pet en rollator ziet in Deventer

updateUpdate: de man is gevonden, meldt de politie. 

,,Wij zijn op zoek naar een man van rond de 50 jaar die sinds het einde van de ochtend vermist is. Het gaat om een blanke man, ongeschoren met snor. Hij heeft een wit-rode pet op, draagt fel lichtblauwe sportschoenen en heeft een donkere jas aan. Hij is ongeveer 1,90 meter lang en heeft grijs haar. De man is slecht ter been en verplaatst zich vermoedelijk met een zwarte rollator", meldt de politie

Mensen die de man zien wordt gevraagd 112 te bellen. 

 1. Gijs Esders gaat door waar zijn sportvrienden afhaakten

  Gijs Esders gaat door waar zijn sportvrien­den afhaakten

  Terwijl hij zijn springoefeningen doet in Valkenburg, kijken zijn vrienden van een afstandje toe. Zonder inspanning, zonder zweetdruppels, af en toen een slok van hun bier nemend. Gijs Esders (27) zakt nog een keer diep door zijn knieën, buigt zijn lichaam voorover en komt dan met die enorme krachtsinspanning. Omdat het op het programma staat. Maar de schaatser uit Deventer is alleen aan het trainen tijdens dit weekje weg in Zuid-Limburg. Omdat hij van de vriendengroep nog de enige is die zijn sportieve droom najaagt. En dat doet toch een beetje pijn.
 2. Feesten bij Deventer Buitensociëteit mag op voorwaarde van extra maatregelen
  PREMIUM

  Feesten bij Deventer Buitenso­cië­teit mag op voorwaarde van extra maatrege­len

  De Deventer Buitensociëteit in Steenenkamer krijgt een omgevingsvergunning zodat zij de feestactiviteiten kan blijven voortzetten. Het Voorster college heeft het verzoek van buurtbewoners om handhavend op te treden tegen de Buitensociëteit wegens geluidsoverlast en illegale activiteiten afgewezen. Het college eist wel dat het bedrijf van wethouder/ondernemer Arjen Lagerweij maatregelen treft om de overlast te minimaliseren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer