De gemeente wil van de Prinses Margrietlaan eenrichtingsverkeer maken en de bomen ruimte geven. Inzet: de situatie zoals die nu is.
Volledig scherm
PREMIUM
De gemeente wil van de Prinses Margrietlaan eenrichtingsverkeer maken en de bomen ruimte geven. Inzet: de situatie zoals die nu is. © Gemeente Deventer

Bewoners Bathmen boos op gemeente om plan voor eenrichtingsverkeer in hun wijk: ‘Geen draagvlak’

Bewoners van de Prinses Margrietlaan en omliggende straten in Bathmen zijn boos op de gemeente Deventer. Die wil een deel van de straat versmallen om karakteristieke bomen de ruimte te geven en voert onder meer éénrichtingsverkeer in. De bewoners vinden dat een slecht plan en hebben dat op inspraakavonden ook aangegeven, maar daar wordt in hun ogen niks mee gedaan. 

0 reacties

  1. Eindelijk nieuwbouw op Geertruiden: ‘aanwinst voor Deventer’, maar met kleine beurs vis je achter net
    PREMIUM

    Eindelijk nieuwbouw op Geertrui­den: ‘aanwinst voor Deventer’, maar met kleine beurs vis je achter net

    Een voor Deventer groot nieuwbouwproject, op het terrein van het vroegere Geertruidenziekenhuis, komt eindelijk op stoom. Nu een aantal aanbouwsels de laatste weken is gesloopt, is goed zichtbaar wat van het oorspronkelijke ziekenhuis behouden blijft. In dat gebouw en vleugels komen 81 appartementen. In totaal komen in het gebied 233 huizen en die moeten in de zomer van 2023 klaar zijn. Maar waarom komen er geen (huur)woningen voor de kleinere beurs?

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer