Bewoners Deventer Bergkwartier delen ondanks de kou duimpjes uit aan motorrijders: ‘Ze doen het goed!’

Louter duimpjes omhoog op de Deventer Wilhelminabrug deze koude eerste paasdag. Bewoners van het Bergkwartier willen motorrijders bewust maken van het geluid dat ze produceren. De politieke steun is al binnen, nu nog het besef bij de enkeling die hard optrekkend de brug op scheurt.

5 reacties

 • H Scheerooren

  1 week geleden
  Waar ze toch die onbenullige 70Db vandaan halen? Doe eens wat geluidsnorm-huiswerk zou ik zeggen. Een fietsbel is al meer dan dat.
 • Peter Been

  2 weken geleden
  Het uitlawaai van sommige motoren en auto's in Kampen overstijgt met mooi weer de toegelaten decibelgrens enorm in Kampen; o.a. op de Europa allee. Wordt het niet tijd voor meer controle?
 • kirsten BEUZEKAMP

  2 weken geleden
  Ik zeg OEHOE OE..........
 • Hans van den Berg

  2 weken geleden
  Blijkbaar een zeer korte actie voor een probleem dat vreselijk overdreven wordt, toen ik terugkwam na een mooie maar frisse motortocht was er niemand meer te zien, alleen veel strekkende meter toekomstig plastic afval,
 • Raymond Warner

  2 weken geleden
  Ik snap de problematiek niet. Je weet waar je woont, zeur dan niet over die paar motorrijders. Wij wonen aan de van Oldenielstraat en kan u verzekeren dat de overlast van hardoptrekkende auto 's en motorrijders vele malen hoger is dan op de brug
 1. Diepenveense oorlogshistorie in modern jasje: ‘Trieste verhaal van Joodse juf Sophia blijft aangrijpend’’
  PREMIUM

  Diepenveen­se oorlogshis­to­rie in modern jasje: ‘Trieste verhaal van Joodse juf Sophia blijft aangrij­pend’’

  75 jaar vrijheid viel in 2020 door corona in het water, een jaar later is dat niet anders. In Diepenveen hebben ze nu een alternatief - inmiddels - 76 jaar na de bevrijding. Via een app op de mobiel is wandelend of fietsend een audiotour mogelijk langs belangrijke plekken uit de oorlog. Wie het als als kind heeft meegemaakt, krijgt nog tranen in de ogen van de aangrijpende verhalen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Agent schiet ongewapende 13-jarige dood
  Play

  Agent schiet ongewapen­de 13-jarige dood

 2. Bikini's verschieten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over
  Play

  Bikini's verschie­ten van kleur: Tom gaat ermee de wereld over

Deventer