Volledig scherm
PREMIUM
Willem van de Donk voor de flat waar hij woont. © FOTO HISSINK

Bewoners Hof te Borgel over Ieder1: 'Het is ongepast, dit is óns geld'

Ruim 3500 euro staat nog op de bankrekening van een eerder opgeheven bewonerscommissie van een flat in Deventer. Bewoners van de betreffende flat vinden het vreemd dat Woonbedrijf Ieder1 nu lijkt te willen meebeslissen over waar dat geld aan wordt uitgegeven.

Hij wijst met zijn vinger naar de parkeerplaats van het nabijgelegen winkelcentrum. „Van die kant komen ze”, zegt Willem van de Donk. „Scooters, brommers, fietsers, noem maar op. Als wij hier de portiek van de flat uitstappen, racen ze ons bijna van de sokken. Levensgevaarlijk, daar hebben we jaren geleden al voor gewaarschuwd. Maar ze wilden er niets aan doen. Dat was niet nodig, vonden ze. Tot nu. Nu ze óns geld hebben, wat wij als bewoners bij elkaar hebben gespaard. Dat vind ik ongepast.”

  1. Campagne voor Deventer kandidatuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Campagne voor Deventer kandida­tuur WK tijdrijden lijkt begonnen

    Deventer is serieus bezig met het binnenhalen van het WK tijdrijden voor merkenteams, officieel het World Championship Team Time Trial (WCTTT) geheten. Terwijl de gemeenteraad nog een definitief besluit moet nemen over de kandidaatstelling, maakt de ambtelijke organisatie inwoners van de Koekstad vast warm voor wat mogelijk komen gaat. Vandaag is een filmpje gedeeld waarin de stad een wielerfestijn met ‘honderd dagen aan side-events’ wordt voorgespiegeld.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4110 stemmen