Renate van den Breemen is bang dat de enige pinautomaat in het bijna 3000-mensen tellende dorp Voorst zal verdwijnen. Volgens haar is de pinautomaat voor veel Voorstenaren belangrijk.
Volledig scherm
PREMIUM
Renate van den Breemen is bang dat de enige pinautomaat in het bijna 3000-mensen tellende dorp Voorst zal verdwijnen. Volgens haar is de pinautomaat voor veel Voorstenaren belangrijk. © Ronald Hissink

Bezorgdheid in dorpje Voorst: ‘Haal onze enige pinautomaat niet weg’

Voorstenaren zijn ontzet. De enige pinautomaat in het bijna 3000 mensen tellende dorpje dreigt te verdwijnen. Voor de dichtstbijzijnde automaat moeten ze uitwijken naar Klarenbeek of Twello, algauw zo’n 10 kilometer verder. Dat mag niet gebeuren, vindt Renate van den Breemen. Met een petitie hoopt ze een pinautomaat te behouden in het dorp. ,,Dit kan toch niet. Voor veel oude mensen is dit echt een probleem.”

1 reactie

  • A.B.M. Blok

    2 maanden geleden
    In Terwolde is in mei van dit jaar een Pinkiosk geplaatst van Geldmaat. Een prima oplossing. Een gebied dat verder ligt dan 5 km van de eerstvolgende pinautomaat heeft recht op een pin voorziening. Lastigste is om een goede locatie te vinden. Een vergunning is niet nodig omdat het om een nutsvoorziening gaat.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer