Angelica Dekker is 12 en speelt sinds dit seizoen bij GA en wel in de Bijzondere Eredivisie. Ze heeft autisme. Een droom die uitkomt voor haar, want ze is mega-fan.
Volledig scherm
PREMIUM
Angelica Dekker is 12 en speelt sinds dit seizoen bij GA en wel in de Bijzondere Eredivisie. Ze heeft autisme. Een droom die uitkomt voor haar, want ze is mega-fan. © FOTO HISSINK

Bijzondere Eredivisie: Deventerse Angelica Dekker (12) schittert in het tenue van haar cluppie Go Ahead

Haar slaapkamer hangt vol stickers van haar favoriete voetbalclub: Go Ahead Eagles. Hoe kan het ook anders voor een echte Deventerse. Nu haar club deelneemt aan de Bijzondere Eredivisie, is de droom van Angelica Dekker werkelijkheid geworden: Ze is de nieuwe rechtsback in het officiële rood-gele tenue. 

 1. Sluiten populaire spoorovergangen: Deventer wil wél meebetalen aan beveiligen, maar ProRail is tegen
  PREMIUM

  Sluiten populaire spoorover­gan­gen: Deventer wil wél meebetalen aan beveiligen, maar ProRail is tegen

  Deventer wil toch wél meebetalen om een met sluiting bedreigde onbewaakte spoorovergang in Diepenveen open te houden, die onderdeel is van een populaire wandeling. Die moet dan volgens Deventer beveiligd worden met slagbomen en knipperlichten, maar daar wil ProRail niet aan. Opvallend: de spoorbeheerder ging luttele kilometers verderop wél akkoord met die oplossing, in Olst. ,,Het is appels met peren vergelijken.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. René werd voor zijn huis in Balkbrug in elkaar geslagen
  Play

  René werd voor zijn huis in Balkbrug in elkaar geslagen

 2. Bizar toeval: Sam vindt verloren kat terug op stageplek
  Play

  Bizar toeval: Sam vindt verloren kat terug op stageplek

Deventer