Bittere pil voor wereldreiziger bij bezoek aan Deventer

videoOp het Deventer politiebureau meldt zich donderdag een man in motorpak. Paul van Hooff is door een Zutphens familielid naar Deventer gereden zodat hij zijn liefde weer in de armen kan sluiten. Eerst moet hij een boete van 1209 euro betalen, daarna volgt het weerzien met ‘Guus’. 

Deventer  ‘Guus’ is de 43-jaar oude Moto Guzzi V7, die Paul van Hooff in het jaar 2000 voor 2000 gulden aanschaft. De motorfiets heeft hem inmiddels van Alaska tot Tokio gebracht en in Bolivia naar het vaderschap geleid. De 54-jarige Van Hooff is de trotse vader van de 10-jarige tweeling Santiago en Sebastian.  Zijn bezoek deze week aan Deventer zal hij nooit vergeten.

  1. VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    VVD Deventer wil inzicht in financiën voordat besluit over Viking valt

    Of de keus nu valt op doorgaan met de Viking of juist stoppen, eerst moet duidelijk zijn wat de feiten en harde cijfers zijn, betoogt Bas Donkers (VVD). Het raadslid van de grootste oppositiepartij heeft het college van burgemeester en wethouders gevraagd meer inzicht te geven in de financiën van dit rampendossier. Volgens de VVD is de Viking technisch en politiek een stuurloos schip. ,,We hebben meer inzicht nodig om een betere koers te bepalen.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (43%)
  • Nee, lekker laten staan!! (23%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
4339 stemmen