Foto ter illustratie.
Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP XTRA

BMW-bestuurder speelt snelheidsspel op A1 en denkt ermee weg te komen: ‘Zorgelijke situatie’

Twee BMW-bestuurders reden gistermiddag wel erg hard op de A1 bij Bathmen. Eén van hen, een 24-jarige man, noteerde na correctie een snelheid van 183 kilometer per uur, terwijl 100 overdag is toegestaan. Een forse overtreding dus maar de man dacht dat hij er wel mee weg kon komen.

51 reacties

 • P.G.M. Brand

  4 weken geleden
  Rijbewijs innemen, Fikse boete paar duizend Euro en opnieuw examen moeten doen en de auto in de schräder
 • johan bolluijt

  2 maanden geleden
  zo hard rijden is gewoon te zot voor woorden en totaal onnodig rij gewoon op tijd weg, jammer dat ze het elektrisch rijden verkeerd hebben aangepakt inde wereld want als je de stroom uit de weg zou halen en niet uit accu's zou je ook snelheid vast kunnen leggen en precies kunnen achterhalen welke aso's er te hard rijden, dus voor het moment ben ik wel voor een snelheid begrenzer standaard in iedere auto en bij omzeilen ervan rijbewijs weg niet voor kort maar gewoon altijd dus opnieuw halen.
 • T. Reinerink

  2 maanden geleden
  Wordt hoog tijd dat dat de helaas wegbezuinigde Algemene VerkeersDienst weer terugkomt! Het toezicht op de snelwegen is minimaal en onder de maat. Jje ziet vrijwel geen politie m eet op de snelwegen. Rij je overdag 100 dan rijdt vrijwel iedereen je voorbij.
 • Tijmen van Seyst

  2 maanden geleden
  Kunnen ze die gast niet definitief de toegang tot Nederland ontzeggen ? Soort gebiedsverbod dus.
 • Marc Veerhuis

  2 maanden geleden
  Cor Veerhuis, je spoort niet!!

In samenwerking met indebuurt Deventer