Boeren protesteren in Deventer maar hebben pech, burgemeester afwezig: ‘We hebben 20 kuub stront voor jullie’

met poll & videoActievoerende boeren van Voll Gass protesteren vanaf 09.00 uur bij het stadhuis in Deventer. Ze hebben alleen pech: het voltallige college van burgemeester en wethouders is afwezig én er zijn geen fractievoorzitters van regerende partijen in de buurt. De boeren willen dat de gemeente een document ondertekent waarin ze aangeven de boeren te willen ondersteunen. 

25 reacties

 • Peter van den Noort

  2 maanden geleden
  #Jan Hubers, weet ook wel dat het wat gechargeerd is om boeren terroristen te noemen maar hoe noemen we ook al weer groeperingen in het buitenland waarbij een minderheid echt alles doet om hun gelijk door te drukken, juist terroristen. De meeste boeren weten ook wel dat hun verdienmodel niet houdbaar is in relatie tot de natuur maar daartoe zijn ze gedwongen door supermarkten, banken, zuivelbedrijven en ook huidige en voorgaande regeringen. Economie was de drijfveer en niet welzijn
 • Jan Willemsen

  2 maanden geleden
  We weten het nu wel, de helft kan stoppen en solliciteren ik heb niets meer net de boerrn. Tip: ga nederlands leren dan kan iedereen je verstaan
 • Gerard van Seters

  2 maanden geleden
  De boeren worden nu een beetje vervelend.
 • Jan Hubers

  2 maanden geleden
  #Peter van den Noort, als weldenkend mens ga je ook niet alles over een kam scheren. De allermeeste boeren het met de dood bedreigen ten strengste af, maar altijd zijn er enkelingen die zwaar buiten het boekje gaan. Maar dat zie je overal (want neem nu maar eens het voetbal). En om de boeren als een stel terroristen te zien vindt ik dan ook weer te ver gaan. Dat de boeren in het verweer gaan, want wie zijn de schuldigen dat dit gebeurt, jawel ons kabinet die de boeren om zeep willen brengen.
 • Robert Zwijnenberg

  2 maanden geleden
  Ik moedig de boeren aan dit te doen, des te minder ze kunnen rekenen op mijn respect en dat van vele Nederlanders. Ze gooien hun eigen glazen in en dat komt ten goede van het milieu.

Deventer