Bomen voor de Lebuinuskerk op het Grote Kerkhof, die als de plannen doorgaan, zullen verdwijnen
Volledig scherm
PREMIUM
Bomen voor de Lebuinuskerk op het Grote Kerkhof, die als de plannen doorgaan, zullen verdwijnen © Ronald Hissink

Bomenstichting staat volgens gemeente vrijwel alleen met bezwaar over kap Deventer binnenstad

Burgemeesters en wethouders zien geen reden om de veelbesproken kap van een aantal reuzen van bomen rond het Grote Kerkhof en de Stromarkt te herzien. Dat antwoordt het college van B en W op vragen van een bezorgde VVD. De Deventer Bomenstichting maakt bezwaar en minimaal één aanwonende, die zegt zich namens meerdere bezorgde bewoners te handelen.

3 reacties

 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Jan van Minnebruggen heeft helemaal geen affiniteit met Deventer. Kan alleen maar in plaatjes en schetjes denken. Stop de bomenkap.
 • T. de Vries

  1 jaar geleden
  Die bomen staan er al langer dan diegene die er over beslissen! Laten staan, bomen zijn ook erfgoed! Wij zijn ook tegen de kap!
 • Hans Corneille

  1 jaar geleden
  Ik denk dat Deventer doet alsof de bomenstichting de enigen zijn die bezwaar hebben.
 1. Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkrachtte, dus tikte hij 30.000 euro af
  PREMIUM

  Als man uit Rijssen niet betaalde zou vrouw (24) uit Hengelo zijn familie en politie zeggen dat hij haar verkracht­te, dus tikte hij 30.000 euro af

  Bontjassen, schoenen en tassen. De Hengelose Priscilla B. (24) kocht het allemaal, maar niet van haar eigen geld. Bijna anderhalf jaar lang smeekte ze om geld bij haar internetvriend uit Rijssen. En als hij geen geld overmaakte? Dan besloot B. te dreigen. „Dan zou ze tegen de politie en mijn familie vertellen dat ik haar verkracht heb.”
  Rijssen

In samenwerking met indebuurt Deventer