Volledig scherm
De brandweer had de brand in een flat aan de Bukhorst in Deventer snel onder controle. © Marc Roerdink

Brand in Deventer flat na kortsluiting in televisie

Bewoners van een flat op de Bukhorst in Deventer kregen maandagavond de schrik van hun leven. Kortsluiting in een televisie  veroorzaakte brand. De brand was snel geblust.

De bewoners alarmeerden na de ontdekking gelijk de brandweer en verlieten zonder verwondingen de flat. De brandweerlieden waren snel aanwezig op de Bukhorst en hadden de brand snel onder controle.

Na de brand ventileerde de brandweer de woning en het trappenhuis.  Bij de brand werd de Deventer brandweer geassisteerd door het korps uit Diepenveen. De woning liep rook- en waterschade op.

Nieuwsapp
Download de gratis nieuwsapp van de Stentor en blijf zo altijd en overal op de hoogte van het laatste (sport)nieuws. 24 uur per dag al het nieuws uit uw buurt of stad en het belangrijkste nieuws uit binnen- en buitenland. Gratis, overzichtelijk en snel! Download de app hier voor iOS en hier voor Android!

  1. Deventenaar Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispubliek

    Devente­naar Bekking wil in Volvo Ocean Race winnen voor thuispu­bliek

    De Zweedse popgroep Abba zong het in 1980 al luid en duidelijk: 'The winner takes it all'. Bouwe Bekking weet er alles van. De Nederlandse schipper van Team Brunel heeft de eindzege in de Volvo Ocean Race (VOR) voor het grijpen. Maar hetzelfde geldt voor Mapfre (Spanje) en Dongfeng (China). De boot die van deze drie kanshebbers komend weekeinde als eerste aankomt in finishplaats Den Haag, schrijft de dertiende editie van de zeilrace om de wereld op zijn naam.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer