Volledig scherm
Intratuin in Deventer © FOTO HISSINK

Brandalarm leidt tot onverwachte opwinding bij opening Intratuin in Deventer

‘U wordt verzocht het pand te verlaten’, klonk het vrijdagochtend door de luidsprekers bij de nieuwe Intratuin in Deventer. Het brandalarm van het nieuwe tuincentrum zorgde voor opwinding op de openingsdag. 

Een foutje, bekent een woordvoerder. ,,Een klant liep tegen het glazen kastje met de knop voor het brandalarm aan. Dat het brandalarm goed werkte, bleek daarna. Maar iedereen loopt hier nog gewoon rustig rond.’’ 

De nieuwe Intratuin in Deventer ging vanochtend open. Inclusief gastvrouwen, een eigen groentewinkel, audiotour, open keuken en knuffelkonijnen. Het tuincentrum sluit vanavond om 21.00 uur.

  1. Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afvaldienst nou zomaar mijn container mee?

    Gemist? Jarenlang vermiste kat uit Zwartsluis duikt ineens op op tv. En neemt de afval­dienst nou zomaar mijn container mee?

    Blijdschap en ongeloof bij Bart Mooiweer uit Zwartsluis toen hij op tv ineens zijn al jaren vermiste kat Vlekje voorbij zag komen. ,,Het is gewoon niet te bevatten", zegt hij na de hereniging met zijn huisdier. ,,Ik vind het nog steeds onwerkelijk.” Het is één van de meestgelezen verhalen van deze week. Een overzicht van nog meer verhalen die zeker het teruglezen waard zijn:

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer