Volledig scherm
Intratuin in Deventer © FOTO HISSINK

Brandalarm leidt tot onverwachte opwinding bij opening Intratuin in Deventer

‘U wordt verzocht het pand te verlaten’, klonk het vrijdagochtend door de luidsprekers bij de nieuwe Intratuin in Deventer. Het brandalarm van het nieuwe tuincentrum zorgde voor opwinding op de openingsdag. 

Een foutje, bekent een woordvoerder. ,,Een klant liep tegen het glazen kastje met de knop voor het brandalarm aan. Dat het brandalarm goed werkte, bleek daarna. Maar iedereen loopt hier nog gewoon rustig rond.’’ 

De nieuwe Intratuin in Deventer ging vanochtend open. Inclusief gastvrouwen, een eigen groentewinkel, audiotour, open keuken en knuffelkonijnen. Het tuincentrum sluit vanavond om 21.00 uur.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer