Brandweer vreest voor grote brand in binnenstad Deventer, maar blijkt op het verkeerde been gezet

VIDEODe brandweer in Deventer kreeg vanochtend om 05.30 uur een zorgwekkende melding over hevige rookontwikkeling en vlammen in het restaurant van Hotel Royal aan de Brink. Aangezien het om een pand in de kwetsbare binnenstad ging, rukte de brandweer uit met twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen. Bij aankomst bleek de situatie iets anders te liggen.  

3 reacties

 • Marga Perk

  1 week geleden
  Absurd dat de dakloze vrouw bekeurd is inplaats van geholpen!!!!!!!! ONMENSELIJK!!!!!!!
 • anya HENZEN

  1 week geleden
  Wat een oplossing, een bekeuring. Klaarblijkelijk heeft deze mevrouw een probleem, slaapt met deze kou buiten....misschien is een oplossing zoeken beter dan bekeuren?
 • pascal leferink

  1 week geleden
  Hulde voor de politie, een dakloze een boete geven die ze niet kan betalen. Deze boete kost de maatschappij uiteindelijk weer geld, boete wordt verhoogd, dan komt er incasso en als dat niet lukt krijgt mevrouw een dagvaarding en moet ze voor de rechter verschijnen en daar blijkt dat ze niet kan betalen en dan krijgt ze vervangende hechtenis. Als ze haar vannacht hadden mee genomen had ze het als nog lekker warm gehad, bekertje choco erbij op het bureau, zijn ook mensen....
 1. Deventerse Marije Woertman krijgt kinderen aan de groente: ‘Wat je zelf kweekt, smaakt veel lekkerder’
  PREMIUM
  video

  Deventerse Marije Woertman krijgt kinderen aan de groente: ‘Wat je zelf kweekt, smaakt veel lekkerder’

  Als je eenmaal bezig bent met gezond eten voor kinderen, is het een kleine stap naar je eigen groenten kweken. Marije Woertman uit Deventer wil met haar De Leukste Kindermoestuin kinderen aanzetten hun eigen groente en fruit te verbouwen. ,,Wat is er nou lekkerder dan je zelfgeteelde worteltjes of komkommers opeten?’’ Om de drempel nog lager te maken, opent ze nu een ‘Voorbeeld Kindermoestuin’.
 2. Go Ahead Eagles-doelman Jay Gorter op eenzame hoogte in Europa, concurrentie uit Brazilië en Japan
  PREMIUM

  Go Ahead Eag­les-doel­man Jay Gorter op eenzame hoogte in Europa, concurren­tie uit Brazilië en Japan

  Jay Gorter is bezig aan een fenomenaal seizoen onder de lat bij Go Ahead Eagles. Alleen in Noord-Brazilië loopt er een doelman rond die betere cijfers kan overleggen. Gorter kent hem ongetwijfeld niet, zoals Joao Ricardo van Ceará zeer waarschijnlijk niet zal weten dat er in het Nederlandse Deventer een 20-jarige goalie rondloopt die hem van de mondiale troon dreigt te stoten.
 3. Tot tranen geroerde Mark (47) uit Terwolde verkoopt winkel én huis noodgedwongen
  PREMIUM
  Video
  1

  Tot tranen geroerde Mark (47) uit Terwolde verkoopt winkel én huis noodgedwon­gen

  Bij Natascha Dump moet je snuffelen: Wie weet nou dat ‘ie een soeplepel van defensie zoekt, totdat je ‘m ziet? Of net die ene UN-blauwe legerhelm? Theeserviesje? Overalletje? Je moet het zien, in Terwolde. Maar grenzeloos snuffelen, dat kan niet meer in coronatijd. Dus heeft eigenaar Mark Renssen de knoop doorgehakt: Natascha wordt leegverkocht. Na ruim vier decennia stopt de dumpzaak.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen
  Play

  Bèèèh! Schapen tussen woningen blijven vast beeld in Zutphen

 2. Gevaccineerde oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'
  Play

  Gevacci­neer­de oma: 'Knuffelen moeten we écht weer leren'

Deventer