Brandweer vreest voor grote brand in binnenstad Deventer, maar blijkt op het verkeerde been gezet

VIDEODe brandweer in Deventer kreeg vanochtend om 05.30 uur een zorgwekkende melding over hevige rookontwikkeling en vlammen in het restaurant van Hotel Royal aan de Brink. Aangezien het om een pand in de kwetsbare binnenstad ging, rukte de brandweer uit met twee blusvoertuigen, een hoogwerker en een waterwagen. Bij aankomst bleek de situatie iets anders te liggen.  

3 reacties

 • Marga Perk

  4 maanden geleden
  Absurd dat de dakloze vrouw bekeurd is inplaats van geholpen!!!!!!!! ONMENSELIJK!!!!!!!
 • anya HENZEN

  4 maanden geleden
  Wat een oplossing, een bekeuring. Klaarblijkelijk heeft deze mevrouw een probleem, slaapt met deze kou buiten....misschien is een oplossing zoeken beter dan bekeuren?
 • pascal leferink

  4 maanden geleden
  Hulde voor de politie, een dakloze een boete geven die ze niet kan betalen. Deze boete kost de maatschappij uiteindelijk weer geld, boete wordt verhoogd, dan komt er incasso en als dat niet lukt krijgt mevrouw een dagvaarding en moet ze voor de rechter verschijnen en daar blijkt dat ze niet kan betalen en dan krijgt ze vervangende hechtenis. Als ze haar vannacht hadden mee genomen had ze het als nog lekker warm gehad, bekertje choco erbij op het bureau, zijn ook mensen....

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer