Henk Brouwer en Anja Rouwenhorst trekken samen op om een ludieke actie te organiseren, in de hoop de buslijn te redden.
Volledig scherm
PREMIUM
Henk Brouwer en Anja Rouwenhorst trekken samen op om een ludieke actie te organiseren, in de hoop de buslijn te redden. © Ruben Meijerink

Buslijn 56 verbindt alleen nog actievoerders in de Achterhoek met elkaar: ‘Wij kunnen niet zonder’

Het verdwijnen van de veelbesproken buslijn 56 dupeert met name inwoners van de dorpen Harfsen en Laren. De buslijn, die de Achterhoek al meer dan 130 jaar verbindt met Deventer, is de ‘levensader’ van de regio. Een (politiek) protest woensdag lijkt weinig uit te halen. 

4 reacties

 • herman welmers

  1 jaar geleden
  Misschien moeten die ambtenaren in Arnhem maar een keer een ritje maken in de bus. Dan praten ze wel anders. Als je netje 60 rijdt vlieg je met je hoofd door het dak en dat 22x belachelijk.
 • Robbert Scholten

  1 jaar geleden
  Ludieke protesten helpen nooit,je wordt gewoon belazerd,gemeenteraadsleden lopen aan de leiband van b&w,die lachen zich nu ter barste,pak ze waar HET ZEER DOET,STEMADVIES en tegenwerking bij welk project dan ook,ingezonden stukken in de plaatselijke krant,het probleem is met per definitie onbetrouwbare Mbetenaren is als je ze een vinger geeft ze de hele hand nemen,hebben jullie de S P, vraag ze om hulp
 • R.G. Driessen

  1 jaar geleden
  Verloedering van het platteland,Nederland houdt op bij Apeldoorn,verschrikkelijk
 • Johan Lijftogt

  1 jaar geleden
  Het opvoeren van snelheidsremmende maatregelen zals reden is echt onzin. Die zijn aleen bedoeld om de al bestaande maximum snelheid te garandeeen als dat nu meer tijd kost hebben de bussen altijd te hard gereden.
 1. Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wielerploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’
  PREMIUM
  wielrennen

  Joren Bloem uit Hall vergroot motor bij wieler­ploeg van Tietema en Harmeling: ‘Dit is al een profploeg’

  Joren Bloem (23) boekte afgelopen seizoen zijn eerste aansprekende resultaten in kleinere internationale koersen, en stapte zodoende over van de ene continentale ploeg Abloc naar nieuwkomer TDT-Unibet. Voor de Achterhoeker bleek de werkelijkheid bij zijn nieuwe ploeg nog mooier te zijn dan dat hij had verwacht. Vandaag eindigde hij als tweede in de tweede etappe van Olympia’s Tour.
  Marle

In samenwerking met indebuurt Deventer