Randy Bisschop (links) werkte afgelopen december nog samen met onder meer Jelmer Clemenkowff van Barstories bij de voorbereidingen voor het gezamenlijke Demtah oudjaarsfeest online in de loods van Bekedam van de Alm, de Bisschop en ZUS.
Volledig scherm
PREMIUM
Randy Bisschop (links) werkte afgelopen december nog samen met onder meer Jelmer Clemenkowff van Barstories bij de voorbereidingen voor het gezamenlijke Demtah oudjaarsfeest online in de loods van Bekedam van de Alm, de Bisschop en ZUS. © FOTO HISSINK

Café Bisschop krijgt online hoop bagger van anti-test-activisten over zich heen: ‘Onbegrijpelijk dat wij nu zo op de korrel worden genomen’

De enorme hoop bagger die Rhandy Bishop de afgelopen twee dagen over zich heen kreeg na de aankondiging van de ‘Welcome Back Party’ overrompelde de Deventer horecaman compleet. „Wij zijn de afgelopen twee dagen overladen met negatieve berichten van mensen die  het niet eens zijn met het testbeleid.”

  1. Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Astrid verloor in drie maanden tijd haar blonde lokken door ziekte en doorbreekt taboe op Twitter

    Wanneer haar dochter in de auto naar de Ikea in tranen uitbarst, weet Astrid dat het menens is. ,,Mam, je hebt een hele kale plek!” Een paar dagen later krijgt ze de diagnose Alopecia Areata. Een auto-immuunziekte waar je haar van uitvalt. Na een jaar van radiostilte over de diagnose, spreekt Astrid zich voor het eerst uit op Twitter. ,,Als je een kaal iemand ziet, denk je al snel aan kanker. Dat is zeker niet altijd zo.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer