De gefotoshopte poster met in het midden Caroline van der Plas en daarboven Thierry Baudet.
Volledig scherm
De gefotoshopte poster met in het midden Caroline van der Plas en daarboven Thierry Baudet. © Nieuwrechts.nl

Caroline van der Plas (BBB) duikt op in reclame met Baudet en Wilders: ‘Helemaal niet blij mee’

Tweede Kamerlid Caroline van der Plas is niet erg te spreken over een advertentie van de website nieuwrechts.nl, waarop ze staat afgebeeld met onder anderen Thierry Baudet en Geert Wilders. ,,Ik ben hier helemaal niet blij mee.” Haar partij BoerBurgerBeweging (BBB) heeft de redactie van de website gevraagd haar van de bewerkte foto af te halen.

27 reacties

 • Joost Boswijk

  2 maanden geleden
  Politiek liggen we mijlenver uiteen, maar Van der Plas, trouwens ook Omtzigt en zelfs Nanninga (waarom Eerdmans ontbreekt, is raadselachtig), kunnen volkomen terecht bezwaar maken dat ze op één hoop worden gegooid met Wilders, Van Haga en Baudet, die van onfatsoen een strijdmiddel hebben gemaakt. Inhoudelijk stellen deze ‘heren’ niets voor en dat weten ze maar al te goed. Dus gaan ze maar schelden en beledigend insinueren.
 • wim paalderman

  2 maanden geleden
  as jaar gaan we goed naar Rechts weg met die linke loby die reeds jaren ons heeft belazerd
 • Martin Bolhuis

  2 maanden geleden
  Ze schenden de privacywetgeving en dat is strafbaar.
 • JM SCHINKEL

  2 maanden geleden
  M.H.Van den Brink , Of Caroline van der Plas is zo dom dat ze zich zo op de foto laat zetten . De boeren bij het overleg met de ministeres zeiden het al : Caroline snapt helemaal niks van boeren en hun bedrijf
 • M.H. van den Brink

  2 maanden geleden
  Wat die club http://nieuwrechts.nl precies wil is mij nog niet duidelijk, maar ze zijn wel zo slim dat zij willen profiteren van de populariteit van Caroline van der Plas.
 1. Steekpartij in appartement in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’
  PREMIUM
  1

  Steekpar­tij in apparte­ment in Deventer, verdachte Narcis (30): ‘Ik moest mijn eigen leven redden’

  Omstanders in de Geleenstraat in Deventer drukten op 20 augustus met een handdoek de forse wonden in de borst van het slachtoffer dicht. Hierdoor en door ingrijpen in het ziekenhuis ,,is het bij een poging tot doodslag gebleven’’, zei de officier van justitie vandaag tegen de verdachte. Het slachtoffer wilde de verdachte uit huis zetten waarna hij werd neergestoken, zo meent het Openbaar Ministerie.

In samenwerking met indebuurt Deventer