Caroline van der Plas (BBB) uit Deventer is momenteel het meest waardevolle Tweede Kamerlid van Nederland.
Volledig scherm
PREMIUM
Caroline van der Plas (BBB) uit Deventer is momenteel het meest waardevolle Tweede Kamerlid van Nederland. © Ronald Hissink

Caroline van der Plas (BBB) is het meest waardevolle Tweede Kamerlid: ‘Ik ben echt apetrots’

Tweede Kamerlid Caroline van der Plas is momenteel de meest waardevolle parlementariër van Nederland. Dat blijkt uit onderzoek van de Nationale Politieke Index, dat politici rangschikt op basis van de drie belangrijkste functies die zij vervullen. ,, Trotser kan je me vandaag niet meer maken”, aldus de fractievoorzitster van Boer Burger Beweging (BBB).

11 reacties

 • M Van Deventer

  1 jaar geleden
  Hah, Robert wordt op zijn wenken bediend! Robert heeft het over onfrisse volgers en dan komt de reactie van Ben. Ik ben blij dat ik geen volger van triple B ben.
 • Ben Frazer

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met Mannita Sierink. De zgn. politici die momenteel in Den Haag zitten zijn daar alleenmaar voor zichzelf. Ze bedonderen en liegen alleenmaar Een witte boorden crimineel als Rutte zou direct opgepakt moeten worden wegens landverraad. Als er 1 iemand de afgelopen jaren ons land naar de knoppen heeft geholpen is hij dat wel. Oppakken die vent.
 • Robert Zwijnenberg

  1 jaar geleden
  De fascisten van dit land zijn de PVV, De FvD, groep van Haga, Ja21 en blijkbaar ook Triple B. Mevrouw van der plas is een zeer onfrisse dame
 • Jan Hubers

  1 jaar geleden
  Robert Zwijnenberg, JM SCHINKEL en Jos Bingen de beste stuurlui staan aan wal. En Robert als je niet weet wat fascisten zijn, kun je beter niets zeggen. (Holle vaten klinken het hardst). Verder zou ik zeggen, Caroline ga zo door. Tussen ongenuanceerde commentaar geven en je nek te durven uitsteken zit een enorm gat.
 • Robert Zwijnenberg

  1 jaar geleden
  Onbegrijpelijk! Deze populistische dame heult met de fascisten van dit land en zij is de meest waardevolle kamerlid? Ze is een stap terug in de tijd. Ze neemt de klimaatramp niet serieus, het leed wat dieren aangedaan wordt wuift ze weg. Ik schaam me er diep voor, dat deze dame uit dezelfde woonplaats komt waar ik met veel liefde woon.

In samenwerking met indebuurt Deventer