Cemal uit Deventer zoekt woensdag de ware liefde in De Villa

videoDeventenaar Cemal Bilge (25) is woensdagavond te zien in de tweede aflevering van De Villa op RTL5. Bilge, die eerder al eens poogde mee te doen aan Men Universe, een modellenwedstrijd voor mannen, zegt zich te hebben aangemeld voor het datingprogramma omdat hij ‘op zoek is naar ware liefde'.

De Villa trapte vorige week af op RTL5. In een notendop: vier vrijgezelle mannen en vier vrijgezellen vrouwen mogen samen een aantal dagen doorbrengen in een luxe villa in Spanje. De deelnemers weten dat zij onderling gematcht zijn, maar zij weten alleen niet aan wie. RTL belooft een programma ‘vol passie, teasen, feesten en flirten, maar ook intriges, jaloezie en flinke ruzies’. 

  1. Supermarkten in Deventer krijgen ruim baan op zondag: vanaf 6 uur al open, tot 22 uur
    PREMIUM

    Supermark­ten in Deventer krijgen ruim baan op zondag: vanaf 6 uur al open, tot 22 uur

    Alle remmen gaan los op zondag voor supermarkten in Deventer. Al vanaf 06.00 uur mogen de deuren open en de sluittijd gaat naar 22.00 uur. Ook op feestdagen. Er is twijfel of op zondag om 06.00 uur al vroege vogels voor de deur staan. ,,Misschien doen we op zomerse dagen al heel vroeg de deur open.’’ Eén supermarkt, de Spar op de Worp, houdt vast aan totale zondagsluiting. ,,Die zondag is helemaal niet nodig.’’

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer