Chesterfield-handelaar in Epse legt met oog op brexit reservevoorraad aan

videoTerwijl Engeland zich beraadt over een plan B voor de brexit, slaat meubelhandelaar Karel van Dodewaard snel extra koopwaar in. Voor de eigenaar van Delta Chesterfield uit Epse is de brexit een flinke aderlating.

Honderden Engelse zitmeubelen staan in rijen opgestapeld in de loods van Karel van Dodewaard in Deventer. Hij importeert Chesterfields uit Engeland. Maar de aanlevering van de Engelse lederen bankstellen is onzeker. Daarom huurt hij een loods om extra voorraad op te slaan. Er is haast bij: ,,De komende maanden bouwen we het hier helemaal vol’’, vertelt de ondernemer.

  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer