Chesterfield-handelaar in Epse legt met oog op brexit reservevoorraad aan

videoTerwijl Engeland zich beraadt over een plan B voor de brexit, slaat meubelhandelaar Karel van Dodewaard snel extra koopwaar in. Voor de eigenaar van Delta Chesterfield uit Epse is de brexit een flinke aderlating.

Honderden Engelse zitmeubelen staan in rijen opgestapeld in de loods van Karel van Dodewaard in Deventer. Hij importeert Chesterfields uit Engeland. Maar de aanlevering van de Engelse lederen bankstellen is onzeker. Daarom huurt hij een loods om extra voorraad op te slaan. Er is haast bij: ,,De komende maanden bouwen we het hier helemaal vol’’, vertelt de ondernemer.

  1. Woningbouwcorporaties willen huurhuizen verduurzamen in plaats van belasting betalen

    Woningbouw­cor­po­ra­ties willen huurhuizen verduurza­men in plaats van belasting betalen

    Woningbouwcorporaties uit de wijde regio hebben in Den Haag geprotesteerd tegen de Verhuurdersheffing. De belasting die het Rijk heft over sociale woningen steken de verhuurders liever in verduurzaming van hun huizen en het om laag brengen van woonlasten van hun huurders. Alleen al in de Stedendriehoek gaat het om 71 miljoen dat geinvesteerd zou kunnen worden in de komende twee jaar. Ook corporaties uit Salland en Zwolle zijn naar Den Haag afgereisd om de eigen plannen te presenteren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer

poll

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

Moet die muurschildering van Netflix in Deventer verdwijnen?

  • Ja, meteen!! (44%)
  • Nee, lekker laten staan!! (22%)
  • Ah joh, mag daar best een tijdje blijven! (34%)
3426 stemmen