Paul Wensink (rechts) bij een eerdere editie van het Bokbierfestival in de Lebuinuskerk. Dat staat dit najaar weer op rol.
Volledig scherm
PREMIUM
Paul Wensink (rechts) bij een eerdere editie van het Bokbierfestival in de Lebuinuskerk. Dat staat dit najaar weer op rol. © FOTO HISSINK

Corona of niet, Deventer bulkt van evenementen dit jaar: ‘Blijft een risico’

Het einde van de coronacrisis is nog niet in zicht, maar toch staan organisatoren te trappelen om dit jaar een evenement in Deventer te houden. De gemeente heeft veel aanmeldingen ontvangen en krijgt ook flink wat telefoontjes van mensen die overwegen iets te organiseren, klein en groot. De Boekenmarkt wordt mogelijk uitgesmeerd over meerdere dagen.

 1. Was deze kroegbaas het geheim achter promotie van Go Ahead? ‘Mijn mobiele telefoon ontplofte’
  PREMIUM

  Was deze kroegbaas het geheim achter promotie van Go Ahead? ‘Mijn mobiele telefoon ontplofte’

  Voor honderd euro drankjes in café De Spaan in Zutphen. Uitbater en Eagles-fan Willem Jansen beloofde het Orhan Dzepar als hij met zijn ploeg Helmond Sport niet zou verliezen van De Graafschap. Van jongs af aan kwam de oud-speler van Go Ahead Eagles al in het café van de Zutphenaar. Na afloop van de stunt onthulde de voetballer het geheim van Jansen voor de camera’s van ESPN. Het leverde de uitbater en zijn café vandaag aandacht op door heel het land.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietingen
  Play

  Israël zet aanvallen Gaza voort in nacht vol beschietin­gen

 2. Al vijf jaar vondelingenkamer in Isala ziekenhuis
  Play

  Al vijf jaar vondelin­gen­ka­mer in Isala ziekenhuis

Deventer