Tot middernacht boodschappen doen in Deventer? Zeventiger Harrie Wagenvoort gaat er ‘met corona ’s avonds sowieso niet op uit’. ,,Tegelijk: als mensen dit willen: prima.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tot middernacht boodschappen doen in Deventer? Zeventiger Harrie Wagenvoort gaat er ‘met corona ’s avonds sowieso niet op uit’. ,,Tegelijk: als mensen dit willen: prima.” © de Stentor

Coronadrukte, Deventer supermarkten voor kerst tot middernacht open: ‘Wie doet er zó laat nog boodschappen?’Supermarkten in Deventer mogen in de week voor kerst tot middernacht geopend zijn. Met deze ‘Amerikaanse toestanden’ willen de winkels de kerstdrukte spreiden en geen risico’s nemen met corona. Waar eindigt dit, nu supers weer meer mogen? Klanten zijn (nog) terughoudend: ,,Ik weet wel wat leukers dan om tien uur ‘s avonds boodschappen doen.”

 1. Miljoenenpuzzel gelegd: nieuwbouw grote middelbare school én woningen in Deventer-noord
  PREMIUM

  Miljoenen­puz­zel gelegd: nieuwbouw grote middelbare school én woningen in Deventer-noord

  Weinig staat de langverwachte bouw van een nieuwe middelbare school voor 1100 leerlingen op Keizerslanden in de weg. De gemeente Deventer en scholenkoepel Carmel College zijn er nagenoeg uit. Voor de nieuwbouw worden de bestaande middelbare scholen De Marke Zuid en Noord gesloopt, alsmede sporthal Keizerslanden. Op de grond die vrijkomt komt woningbouw en dat maakt de nieuwe school én nieuwe sporthal financieel haalbaar.

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. de Stentor Nieuws Update: Demonstratie aangekondigd in Deventer
  Play

  de Stentor Nieuws Update: Demonstra­tie aangekon­digd in Deventer

  25 januari
 2. Hoofdcommissaris reageert op extreem geweld tegen politie
  Play

  Hoofdcom­mis­sa­ris reageert op extreem geweld tegen politie

Deventer