Tot middernacht boodschappen doen in Deventer? Zeventiger Harrie Wagenvoort gaat er ‘met corona ’s avonds sowieso niet op uit’. ,,Tegelijk: als mensen dit willen: prima.”
Volledig scherm
PREMIUM
Tot middernacht boodschappen doen in Deventer? Zeventiger Harrie Wagenvoort gaat er ‘met corona ’s avonds sowieso niet op uit’. ,,Tegelijk: als mensen dit willen: prima.” © de Stentor

Coronadrukte, Deventer supermarkten voor kerst tot middernacht open: ‘Wie doet er zó laat nog boodschappen?’Supermarkten in Deventer mogen in de week voor kerst tot middernacht geopend zijn. Met deze ‘Amerikaanse toestanden’ willen de winkels de kerstdrukte spreiden en geen risico’s nemen met corona. Waar eindigt dit, nu supers weer meer mogen? Klanten zijn (nog) terughoudend: ,,Ik weet wel wat leukers dan om tien uur ‘s avonds boodschappen doen.”

 1. Al een jaar geen feest, bier en jongeren in Rijssen: de vloer van discotheek Lucky is schoon, veel te schoon
  PREMIUM
  video/reportage

  Al een jaar geen feest, bier en jongeren in Rijssen: de vloer van discotheek Lucky is schoon, veel te schoon

  RIJSSEN - Feesten zonder contact is als zingen met de mond dicht. Dat gaat niet, hoe hard je ook probeert. Lucky, een van de grootste discotheken van Twente, zit al meer dan een jaar dicht. Personeel is weg, bier is er niet en waar 2700 jongeren uit hun dak horen te gaan, staan nu dozen. Het zal nog wel even zo blijven, ook al is de behoefte groot. „Je moet geduldig blijven.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

 1. Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'
  Play

  Plofkraak Apeldoorn: 'We dachten aan een aanslag'

 2. Versoepelingen gaan door: sportscholen weer open
  Play

  Versoepe­lin­gen gaan door: sportscho­len weer open

Deventer