Elf leden van staf en team van Go Ahead Eagles maakten een feestelijke polonaise door de ruimte waar op dat moment een coronaproof uitzending werd gemaakt van de talkshow Café 1902 TV.
Volledig scherm
PREMIUM
Elf leden van staf en team van Go Ahead Eagles maakten een feestelijke polonaise door de ruimte waar op dat moment een coronaproof uitzending werd gemaakt van de talkshow Café 1902 TV. © redactie de Stentor

Coronaregels aan laars gelapt bij live-uitzending Go Ahead-talkshow: ‘Niet goed te praten’

VIDEOBij de live-uitzending van het praatprogramma Café 1902 TV op Youtube over Go Ahead Eagles werden vrijdagavond de coronaregels niet nageleefd. Hoewel alle aanwezigen in de zaal op 1,5 meter van elkaar zaten, werd de uitzending ‘overlopen’ door een polonaise van elf Go Ahead-spelers en -stafleden. Daar viel de aanwezige wethouder Rob de Geest over, tot ergernis van twee die-hard Go Ahead-fans.

7 reacties

 • Henk Huiskamp

  1 jaar geleden
  Status Aparte Bart? Eagles voorkeurpositie?
 • Judith Haarman

  1 jaar geleden
  Helemaal eens met de reactie van Sander van der Kous!!! Heb zelf ook al meer dan 20 jaar en seizoenskaart maar vond dit niet gepast in deze tijd. Zeker niet hoe de wethouder aangevallen werd nadat hij terecht de opmerking plaatste en geen bijval kreeg vanuit GAE gelederen. Jammer! De promotie is prachtig maar gaat niet boven alles.
 • Bart van den Berg

  1 jaar geleden
  Behoorlijk “ over de top” Sandra Veldmaat, beetje begrip voor de euforie en dat geldt ook voor de wethouder, vergeet niet dat men bij GAE al een heel seizoen in een bubbel leeft en frequent wordt getest en bovendien is er een behoorlijke Coronaschild opgebouwd omdat mijn club al behoorlijk getroffen was door Corona gevallen. De inhoud van deze reportage compleet met videobeelden is behoorlijk uit zijn context gehaald. Voorstander van eerlijke journalistiek en ga eerst te rade bij jouw collega’s
 • Albert

  1 jaar geleden
  Het lijkt alsof the Eagles boven wet wil staan. Voetbal is maar een spelletje, laten we dat niet vergeten.
 • K van Venen

  1 jaar geleden
  Je kunt beter met vrienden een feestje bouwen dan zoals vandaag de stad in lopen. Jezus wat een drukte...je loopt buiten eerder corona op dan binnen in de Hema.

Deventer