Volledig scherm
PREMIUM
Elio Talamini tijdens de onthulling van het voor en van hem gemaakte standbeeld. ,,Enigszins verbaasd ben ik wel, moet ik zeggen.'' © FOTO HISSINK

Dankzij standbeeld is 'meneer Elio' Talamini nu echt onsterfelijk

Hij is onsterfelijk, zegt hij, al jaren. ,,Omdat ik elke dag een ijsje eet.'' Die woorden zijn alleen maar meer waar geworden. 'Meneer' Elio Talamini heeft nu een eigen standbeeld, geschonken door anonieme oud-werknemers. 

Io sono immortale. Ik ben onsterfelijk. Het zijn de inmiddels bijna even onsterfelijke woorden van Elio Talamini, gisteren 92 jaar oud geworden. Het zicht is minder, de oren ook, maar hij meent het echt. 

  1. Suzanne wil met bh-Qup vanuit Deventer de wereld veroveren
    PREMIUM

    Suzanne wil met bh-Qup vanuit Deventer de wereld veroveren

    Geen zware zweterige siliconen borstprothese. Maar een lichtgewicht luchtige opvulling voor je reguliere lingerie. Suzanne Kemps dacht meteen groter toen ze voor zichzelf op zoek ging naar de meest fijne oplossing nadat ze een borst moest missen. Ze ontwikkelt vanuit Deventer de Qup met Proud Breast. Volgend jaar verovert Kemps Nederland en vervolgens de rest van de wereld. Ze won gisteravond al een juryprijs tijdens de finale van de ASN Bank Wereldprijs 2018.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer