Danny zoekt meisje dat in Deventer moet wegduiken voor berg water: ‘Het zal je kind zijn’

Met videoZe kan nog schuilen achter haar fiets, maar of het echt heeft geholpen is de vraag. Een meisje in Deventer krijgt een grote plens water over zich heen nadat een busje uit een ondergelopen tunnel komt en langs haar rijdt. De eigenaar van dat bedrijfsbusje is nu naar haar op zoek om het goed te maken.

28 reacties

 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Beste Roy, heeft u het artikel van Sandra Veltmaat van vandaag gelezen? In uw reactie schrijft u dat het meisje had moeten om fietsen omdat deze tunnel vaak blank staat. In het artikel geeft de gemeente een verklaring dat dit juist heel uitzonderlijk is! Tevens staat er dat de brinkgreverweg ook afgesloten was. Hoe had dit meisje dit allemaal moeten weten om zodoende niet met rioolwater, door een aso, doorweekt te worden? (Ja rioolwater staat ook in het artikel)
 • Roy Wesselink

  1 maand geleden
  Beste van Deventer Het is netjes van u dat u uw medewerkers daarop wijst, dat zouden meer werkgevers moeten doen. Maar bent u deskundigen en een krant nodig om te zien dat bij extreem weer dergelijke punten het water gewoonlijk niet aankunnen, ook vandaag weer. Zelfs toiletten spoelen hier en daar over door de druk
 • M Van Deventer

  1 maand geleden
  Beste Roy, ik kom wel degelijk uit Deventer. U schrijft dat het de normaalste zaak van de wereld is dat deze tunnel vol water staat. Dat zou niet het geval na de "verbouwing" moeten zijn. Volgens de deskundigen was de kans heel erg klein dat dit nog eens zou gebeuren. Zoek het Stentor artikel er maar op na. Ik probeer mijn medewerkers wel bewust te maken dat ze ook onderweg (met bedrijfsauto's) ook een representatieve functie hebben. Deze snelheid door die plassen is onfatsoenlijk voor anderen.
 • Alex Wijn

  1 maand geleden
  A) Super reactie van Danny Stelder B) Misschien zo een film c.q "een still" van de jonge vrouw beter op TikTok plaatsen om de desbetreffende persoon beter te bereiken.
 • Ben te Ede

  1 maand geleden
  Jeemig de peemig, shit happens overal en altijd. Wat een aanstellerij is dit!

Deventer