De acts zijn wat meer verspreid, maar dat mag de pret tijdens Deventer op Stelten niet drukken

Met videoHet is zaterdagmiddag druk in de Deventer binnenstad, nu na twee jaar coronamaatregelen er éindelijk weer een volwaardig Deventer op Stelten-programma staat. Hordes mensen lopen met de blauwe programmaboekjes van de Brink naar het Grote Kerkhof of juist naar de Boreeltuin. Er is iets te beleven, al is het volgens deze bezoekers wél even zoeken.

4 reacties

 • Buttinger

  1 maand geleden
  Hopelijk volgend jaar weer een normale editie van DOS. Het was gezellig druk en de terrassen zaten vol maar ik heb nog nooit zo weinig voorstellingen gezien als dit jaar!
 • Bart Alpha

  1 maand geleden
  Ik ben dit weekend 3x het centrum in gegaan. Heb geen act gezien. Voorfaande edities kon je door de stad slenteren of op een terras gaan zitten, en dan zag je altijd wel iets. De drukte in het centrum valt deze editie ook mee.
 • Marcia janssen

  1 maand geleden
  Ik lees dat Martijn Westerbroek veel positieve reacties heeft gekregen . Mijn beleving en de reacties die ik hoor is anders. Vrijdagavond waren de terrassen op de brink gezellig gevuld, maar 3 kleine optredens met weinig personen op de Brink is voor mij geen geslaagd Deventer op stelten .Ook Zaterdagmiddag moest je geluk hebben om een optreden te vinden .Op de worp was het gelukkig een gezellig vertoeven. Hopelijk komende jaren weer een echt Deventer op stelten.
 • T. de Vries

  1 maand geleden
  Deventer op stelten is ieder jaar weer een feest, helaas kon ik er zelf dit jaar niet bijzijn. Op mijn insta stories en snapchat zie Ik helaas wel veel teleurgestelde berichten voorbijkomen van bekende. ‘Je moest geluk hebben om wat tegen te komen’. Ook zie ik mensen teleurgesteld maar op een terras zijn gaan zitten. Ik hoop van harte dat volgend jaar Deventer op Stelten weer ouderwets gezellig samengesteld zal worden en weer meer show op de Brink! 😉

Deventer