De nieuwe groep werkende armen in Deventer vormt de stilte voor de storm

Wat betekent de miljoenennota voor inwoners van Oost-Nederland? Waar rekenen mensen op en wat zijn de grote thema’s. De Stentor dook onder in de wijk Keizerslanden in Deventer. Daar zijn de zorgen groot.

11 reacties

 • Catharina de Zaayer

  4 dagen geleden
  Joost Boswijk ik gun niemand die niet door handicap afhankelijk is er van een auto . Kijk eens hoeveel van die zeggen niet rond kunnen komen wel een auto ,eigen woning ,dure hobby's hebben. Hier aan de overkant een klager die nu in een Opel moet rijden omdat hij zich de nieuwe jaguar niet kan veroorloven . Dus dan ieder zijn pleziertje uit het leven nemen. Geen sport ,geen hobby geen alcohol en niet roken. Dan heeft tenminste iedereen niks meer voor eigen plezier/ gemak .
 • Joost Boswijk

  6 dagen geleden
  Het is mij een raadsel hoe iemand die niet of ternauwernood kan rondkomen, nog wel kan roken. Stoppen kan met allerlei hulp van de huisarts, gratis en voor niets. En het klopt, ik gun niemand zijn of haar paffertje en al helemaal niet de kwalen die daarbij horen.
 • K van Venen

  6 dagen geleden
  Jenneke Nieuwenhuizen, u heeft geen idee hoe dat gaat in bedrijven als Jumbo, Action, Aldi enz. Als je er 2 of 3 dagen werkt krijg je er echt geen uren bij. Ben je een oudere werknemer dan al helemaal geen extra uurtjes. Die gaan naar de jongere werknemers die zijn goedkoper.
 • Arend van Faassen

  7 dagen geleden
  W. Kloppenburg ik neem aan dat u aangifte van de ambtsmisdrijven hebt gedaan. Het zou u dier En dan ook even te wachten op de veroordeling en daar niet bij voorbaat vast een voorschot op te nemen.
 • Marko Faas

  7 dagen geleden
  In het verhaal heeft een oudere dame 2350 euro netto, maar houdt ze na aftrek vaste lasten 350 euro over. Ik ben wel benieuwd hoe die 2000 euro aan vaste lasten zijn opgebouwd. Het klinkt mij als erg veel in de oren.
 1. Elf boeren vol berouw voor de rechter: ‘Dit hadden we nooit moeten doen, dat is duidelijk’
  PREMIUM
  20

  Elf boeren vol berouw voor de rechter: ‘Dit hadden we nooit moeten doen, dat is duidelijk’

  Politieauto’s werden vernield, blokkades doorbroken. Agenten moesten zich terugtrekken voor hun eigen veiligheid. Vrijdag stonden elf boeren voor de rechter na rellen bij het huis van stikstofminister Christianne van der Wal, eind juni in Hierden. Ze werden verdacht van vernieling en openlijk geweld. De officier van justitie eiste een voorwaardelijke celstraf van twee maanden en een taakstraf van 120 uur. De rechter legde één maand en 100 uur werkstraf op.

In samenwerking met indebuurt Deventer