Armin Blom met de mobiele pizza-oven waarmee hij volgend jaar feesten op evenementen in de regio echte Napolitaanse pizza’s wil gaan bakken.
Volledig scherm
PREMIUM
Armin Blom met de mobiele pizza-oven waarmee hij volgend jaar feesten op evenementen in de regio echte Napolitaanse pizza’s wil gaan bakken. © FOTO HISSINK

De (straat-)pizza van Armin Blom ‘hangt’ echt op zijn Napolitaans

Deventenaar Armin Blom hoopt volgende zomer met zijn pizza-oven op de aanhangwagen van zijn auto veel feesten en partijen in de regio op te mogen luisteren. Er bestaan wel meer mobiele pizzeria’s, maar voor zover Blom (26) weet is hij de enige die de echte Napolitaanse pizza bakt. ,,De Amerikaanse pizza blijft recht naar voren staan als je de punt naar je mond brengt. De pizzapunt uit Napels hangt een beetje. Dat is de enige échte pizza.”  

  1. Dames, wakker worden! Volgens campagne Woke Woman moet je al vóór je zwangerschap aan de bak
    PREMIUM

    Dames, wakker worden! Volgens campagne Woke Woman moet je al vóór je zwanger­schap aan de bak

    Wie zwanger wil worden, gooit de pilstrip in de prullenbak en ziet wel waar het schip strandt. Ondertussen wordt er nog af en toe een sigaretje gerookt of een wijntje gedronken. Maar eigenlijk moet je al vóór je zwangerschap beginnen met bijvoorbeeld het slikken van foliumzuur. Met de campagne Woke Women worden toekomstige ouders in Deventer hier door vijf ambassadeurs in de stad op gewezen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer