De vroegere camping de Vlinderhoeve wordt de komende jaren omgevormd tot een park met vooral recreatiewoningen. Landal Greenparks gaat de verhuur van de huizen regelen.
Volledig scherm
PREMIUM
De vroegere camping de Vlinderhoeve wordt de komende jaren omgevormd tot een park met vooral recreatiewoningen. Landal Greenparks gaat de verhuur van de huizen regelen. © Landal Greenparks

De Vlinderhoeve in Kring van Dorth wordt met Landal GreenPark echt een ‘huisjespark’

De Vlinderhoeve in Kring van Dorth wordt een Landal Greenpark.  Het betekent dat Landal Greenpark  vanaf 26 april de verhuur van de bungalows op het park voor zijn rekening gaat nemen. Het park blijft nog wel in handen van Uw Buitenhuis, een bedrijf uit Enter en Roosdom Tijhuis uit Rijssen.

  1. KAART | Daling aantal besmettingen zet voorzichtig door, maar vlakt af
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Daling aantal besmettin­gen zet voorzich­tig door, maar vlakt af

    De nieuwste corona cijfers laten opnieuw een voorzichtig dalende lijn zien in de regio, maar de daling vlakt wel af. Landelijk blijft het aantal besmettingen ongeveer gelijk en laat een verwaarloosbare stijging zien met gisteren: 21.565 tegenover 21.666 vandaag. Oost Nederland, en dan met name de veiligheidsregio’s Flevoland, IJsselland en Noord- Oost Gelderland, laat in totaal 1975 positieve testen zien, tegenover 1982 gisteren.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer