Volledig scherm
Foto ter illustratie. © ANP

Defecte trein zorgt voor problemen vanaf Deventer en Zwolle naar Enschede

updateZowel vanaf station Deventer als vanaf station Zwolle moesten treinreizigers vanavond rekening houden met vertragingen. Door een defecte trein voor Enschede was het treinverkeer van en naar Enschede verstoord. 

Vanwege de defecte trein op het spoor reden er in dinsdag in de avondspits geen intercity's tussen Raalte en Enschede. Op het traject Deventer-Enschede reden er tussen Rijssen en Almelo geen sprinters.

 De NS waarschuwde reizigers rekening te houden met extra reistijd. Rond 21:00 was de storing verholpen. 

  1. Blooper Verhulst nekt Go Ahead Eagles tegen FC Twente

    Blooper Verhulst nekt Go Ahead Eagles tegen FC Twente

    Go Ahead Eagles is er niet in geslaagd om de titelrace in de Keuken Kampioen Divisie nog een heel klein beetje spannend te maken. De Deventer ploeg leek na een magere eerste helft en een sterk tweede bedrijf hard op weg naar een punt. Maar door een enorme ketser van doelman Hobie Verhulst verloor de thuisploeg zondagmiddag in de uitverkochte Adelaarshorst met 1-2 van FC Twente, dat daarmee een voorschot heeft genomen op het kampioenschap.
  2. GroenLinks wil wegwerp- voor statiegeldbekers vervangen in Deventer

    GroenLinks wil wegwerp- voor statiegeld­be­kers vervangen in Deventer

    GroenLinks Deventer vraagt het college van Deventer om statiegeldbekers in te voeren bij evenementen, om de grote berg plastic wegwerpbekers na afloop van feestjes terug te dringen. Binnenkort start het evenementenseizoen weer en weten talloze mensen onder andere de fijne concerten, gezellige foodevenementen en sportieve evenementen weer te vinden. Dit alles heeft echter wel een keerzijde: na het evenement blijft er vaak veel plasticafval achter op pleinen of velden met nare gevolgen voor dieren, natuur en milieu .

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer