Programmamaker Dennis Schouten (L) spant een rechtszaak aan tegen het Van der Valk Hotel in Deventer.
Volledig scherm
PREMIUM
Programmamaker Dennis Schouten (L) spant een rechtszaak aan tegen het Van der Valk Hotel in Deventer. © ANP

Dennis Schouten start rechtszaak tegen Van der Valk Deventer: 'Bewust datalek’

updateDennis Schouten, presentator van het YouTube-programma ‘RoddelPraat’, spant een rechtszaak aan tegen het Van der Valk Hotel in Deventer. Dat zegt de 26-jarige presentator in zijn eigen programma. Volgens Schouten zou een medewerker van het hotel foto’s hebben gemaakt van bewakingsbeelden waarop hij is te zien met een vrouw waarmee hij in juni in het hotel had afgesproken. 

5 reacties

 • Bertus Odendaal

  7 maanden geleden
  Nu is hijzelf eens aan de beurt En daar kan meneer niet tegen Zelf altijd iedereen slecht maken en dan het lef hebben om een zaak aan te spannen Hoop dat hij dit niet gaat winnen
 • J Visser

  7 maanden geleden
  Wat hij zelf maakt is ook op het randje soms maar dit is gewoon keihard de grenzen van de privacy overtreden. En dan kan het inhuur zijn maar daar is vd Valk gewoon zelf verantwoordelijk voor. Betalen maar!!
 • M Van Deventer

  7 maanden geleden
  Wat een bijzondere reacties hieronder. Gelukkig gaat het bij de AVG en GDPR niet om wat iemand voor werk doet en of anderen het daar mee eens zijn. Van der Valk voelt de bui ook wel hangen door zo afstand te nemen en te wijzen naar de "inhuur" Dit lijkt mij inderdaad opzettelijk lekken van privacy gevoelige informatie. Daar weet de rechter wel raad mee.
 • Arthur Verhagen

  7 maanden geleden
  Tja, als je zelf bezig bent met anderen zwart te maken als het gaat om een dubbelleven, dan moet je niet verbaasd zijn als je zelf ook een keer aan de beurt bent.
 • anya HENZEN

  7 maanden geleden
  Wat een sneue mensen….overal geld uithalen.

Deventer