Volledig scherm
Deventenaar Roel van der Marck (tweede van rechts) is met zijn McAzurro doorgedrongen tot de finale van de 'Bekendste Burger van Nederland' van McDonald's. Rechts staat jurylid Martijn Krabbé. Links de twee andere finalisten en Jo Sempels, algemeen directeur van McDonald's Nederland en jury-voorzitter. Foto McDonald's Nederland

Deventenaar in finale 'Bekendste Burger'

DEVENTER - Met zijn McAzzurro is Roel van der Marck uit Deventer doorgedrongen tot de finale van 'De Bekendste Burger van Nederland'. Van der Marck maakte een hamburger met een Italiaans tintje omdat hij gek is op Italië.

Op www.debekendsteburger.nl brachten 750.000 Nederlanders de afgelopen periode een stem uit op hun favoriete burger. Uit de tien hamburgers met de meeste stemmen koos een jury, met onderen anderen Martijn Krabbé en voorzitter Jo Sempels, maandag de drie finalisten.

Daar zat Roel van der Marck tot zijn verrassing bij.

De Deventenaar hoort op 17 september of zijn McAzzurro tijdelijk in het assortiment van McDonald's wordt opgenomen. Hij is in ieder geval nu zelf al een bekende burger.

De Stentor gebruikt je persoonsgegevens om deze reactie te kunnen plaatsen. Meer informatie vind je in ons privacy statement

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer