De 51-jarige Deventenaar maakte zijn eigen aanhouding onaangenaam
Volledig scherm
De 51-jarige Deventenaar maakte zijn eigen aanhouding onaangenaam © Politie

Deventenaar vlucht voor agenten, is ‘niet thuis’, wordt gepakt in zijn eigen achtertuin en krijgt spuugmasker

Wijkagenten in Raalte hebben heel wat te stellen gehad met een 51-jarige Deventenaar. De dienders wilden de man in eerste instantie aan de tand voelen vanwege een verkeersovertreding, maar dat verliep een stuk minder soepel dan gehoopt.

9 reacties

 • Elly e.v.ramesdonk@quicknet.nl

  2 jaar geleden
  ongelooflijk zoiets en het loopt alweer vrij rond tot hij voor moet komen. Gelijk opsluiten die gast en niet voor 1 dag maar lang.
 • Willem Heerema

  2 jaar geleden
  Goede zaak dat de politie af en toe let op verkeersovertredingen en er mensen voor staande houdt zoals in dit geval. Hopelijk lukt het de politie om de verloedering in het verkeer af te remmen, alhoewel dat met dit soort lieden een lastige klus lijkt.
 • K. van Venen

  2 jaar geleden
  En dan de vrouw die er in meegaat..je bent 'm toch liever kwijt dan rijk..
 • Andy Van Werven

  2 jaar geleden
  Die heeft de kleuter school nog niet afgemaakt echt het is niet normaal om een agenten bespuugt die gewoon de opdracht krijgen hem op te halen ga niet als klein kind gedragen en ga gewoon mee en gedraag je en luister wat ze zeggen en geef eerlijke antwoord en ben je ook sneller van af dat als je als kleuter gedrag gaat tonen.
 • Marianne Steenbergen

  2 jaar geleden
  Dat zo iets kleins zo uit de hand kan lopen en iemand zich zo gaat misdragen om niets. En het de politie die gewoon zijn werk doet daarin belemmert ik vind het bizar. Marianne Steenbergen

In samenwerking met indebuurt Deventer