Verkeerschaos op de snelweg tijdens een boerenprotest bij Stroe. Inzet: de Deventer strafadvocaat Jan Vlug.
Volledig scherm
PREMIUM
Verkeerschaos op de snelweg tijdens een boerenprotest bij Stroe. Inzet: de Deventer strafadvocaat Jan Vlug. © rob voss

Deventer ­ad­vo­caat: ‘Boeren van snelweg plukken? Het zijn geen agressieve idioten’

met videoDat agenten een einde maakten aan trekkers op de snelweg, dat snapt de Deventer strafadvocaat Jan Vlug wel. ,,Maar demonstranten arresteren, opsluiten en vervolgen? Daar zou de politie eens over na moeten denken.’’

12 reacties

 • Lorenzo Smening

  2 maanden geleden
  De 'protesterende' boeren die ik op en om wegen tegengekomen ben waren wel degelijk agressief en werden ook vergezeld door knokploegen die met personenauto's met afgeplakte kentekens bij de acties aanwezig waren en mensen die het niet met de acties eens waren bedreigden. Daarnaast waren meerdere acties op zich, zoals het storten van puin en brand stichten op snelwegen, al levensgevaarlijk. Jammer dat mr. Vlug, die ik ken als maatschappelijk betrokken advocaat, hier de plank volledig mis slaat.
 • Piet Huizinga

  2 maanden geleden
  trekkers mogen niet top de snelweg. Dat kun je niet goed praten en heeft niets te maken ,met wel of geen agressie tonen. Ik snap dat deze advocaat aan deze klus wil verdienen.
 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Massamoordenaars zijn de boeren zeker niet. Het kabinet/regering, burgemeesters, wethouders dat zijn masaamoordenaars. Geld pikken, boeren pesten, bomen kappen,dorpen aan gort helpen,ouderen laten verzuipen in luier, onze weilanden bebouwen enz.
 • meneer b kroon

  2 maanden geleden
  acties op snelweg mag nooit...drie ‘klanten’...advocaten eufemisme...met grote trekkers agenten intimideren...kom nou...puur terrorisme:)))
 • B Straatman

  2 maanden geleden
  De politie blokkeerde zelf ook de snelweg toen ze zelf protesteerde. Dus tja... Het msg Dus blijkbaar toch wel

In samenwerking met indebuurt Deventer