Volledig scherm
Het team van de ANWB-winkel in Deventer is in het zonnetje gezet met de Nessie, de ANWB-wisseltrofee voor vestigingen die hun klanttevredenheidsscore sterk verbeterd hebben. © ANWB

Deventer ANWB-winkel in het zonnetje

De ANWB heeft het personeel van zijn winkel in Deventer in het zonnetje gezet. De winkelmedewerkers kregen de Nessie, de wisseltrofee voor vestigingen die hun klanttevredenheidsscore sterk verbeterd hebben.

Die verbetering is onder meer het resultaat van een kortere wachtrij voor de kassa en veel aandacht voor de klant, geeft de ANWB aan. Ook wordt het contact met de VVV in Deventer genoemd, evenals een samenwerking rondom de stadswandelingen in het kader van 1250 jaar Deventer.

  1. Verbouwing Deventer Houtmarktschool na rechtszaken in impasse: kopers woningen zien nauwelijks vorderingen
    PREMIUM

    Verbouwing Deventer Houtmarkt­school na rechtsza­ken in impasse: kopers woningen zien nauwelijks vorderin­gen

    Na verschillende rechtszaken lijkt de verbouwing van de voormalige Houtmarktschool aan de voet van de Bergkerk in Deventer in een grote impasse te zijn beland. Enkele kopers van nog te realiseren appartementen in het monumentale gebouw hebben beslag laten leggen op de bankrekening van de projectontwikkelaar, omdat zij nog geld tegoed zouden hebben. Ondertussen beraden zij zich op vervolgstappen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer