Deventer beddenfabrikant Auping maakt matras voor daklozen en zo ziet dat eruit

videoDe meeste mensen kennen Auping van luxe boxsprings en comfortabele toppings. Maar nu heeft de beddenfabrikant uit Deventer ook een matras speciaal voor daklozen. Het matras is geïntegreerd in de Shelterbag, een luxe slaapzak met een tentje, zodat daklozen niet op de koude grond hoeven te liggen als ze om wat voor reden dan ook deze winter geen plek hebben in de opvang. 

8 reacties

 • Yvonne Kleijwegt

  2 weken geleden
  Dat noemen we het wiel opnieuw uitvinden! Het bestaat al heel lang in Australië, heet een swag. Alleen worden ze daar gebruikt om buiten te slapen voor de fun….
 • B Zieleman

  2 weken geleden
  G-E-W-E-L-D-I-G!!! Fijn dat die mensen zo geholpen kunnen worden! Topbedrijf!!!
 • AH Huisman

  2 weken geleden
  Ik vind het wonderlijk dat iemand over zo'n positief verhaal toch een negatieve opmerking kan bedenken. Ieder zijn ding natuurlijk. Ik vind het mooi dat de koninklijke Auping zich ook bezig wil houden met dit probleem. Hulde.
 • Mona de V

  2 weken geleden
  Verschrikkelijk! Dat dit nodig is? OMG!!! Het gaat echt TOP met Nederland Nederland is Nederland niet meer.
 • N. Leusink

  2 weken geleden
  Triest dat we in Nederland niet eens in staat zijn om genoeg huizen te bouwen voor iedereen. Vervolgens zijn we ook niet in staat om mensen zonder dak boven hun hoofd een slaapplek te bieden.
 1. Deventer onderzoeksbureau onder vuur om vermeende ‘geheime onderzoeken’ bij moskeeën
  PREMIUM
  2

  Deventer onderzoeks­bu­reau onder vuur om vermeende ‘geheime onderzoe­ken’ bij moskeeën

  Het Deventer advies- en onderzoeksbureau NTA ligt onder vuur, omdat het ‘undercover’ informatie zou hebben verzameld in moskeeën voor onderzoeken naar radicalisering in opdracht van gemeenten. Een artikel in NRC hierover heeft tot ophef in de islamitische gemeenschap geleid. Het Deventer bedrijf ontkent dat het in het geheim onderzoek doet en vreest inmiddels voor de veiligheid van medewerkers na bedreigingen en vernielingen. ,,Er zijn haatcampagnes gaande.”

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer