Slachtoffer Peter had een gesprek met staatssecretaris Van  Huffelen, maar dat gaf hem weinig vertrouwen in een goede afloop.
Volledig scherm
Slachtoffer Peter had een gesprek met staatssecretaris Van Huffelen, maar dat gaf hem weinig vertrouwen in een goede afloop. © Liselotte Kolthof

Deventer dacht aan 81 potentiële slachtoffers toeslagenaffaire, het blijken er minstens 284 te zijn

De toeslagenaffaire kent in Deventer veel meer gedupeerden dan een half jaar geleden nog gedacht werd. De gemeente becijferde in januari dat er 81 gezinnen slachtoffer van de Belastingdienst zouden kunnen zijn, inmiddels zijn er 284 mogelijke gedupeerden in beeld. Deventer probeert al deze mensen bij te staan in hun strijd om van de - onterechte - schulden af te komen. 

0 reacties

  1. KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)
    CHECK JOUW GEMEENTE

    KAART | Dankzij Flevoland noteert Oost-Nederland een stuk minder positieve tests (maar deze gemeente is haar reeks van clean sheets kwijt)

    Bijna alle positieve testuitslagen die Oost-Nederland er gisteren nog bij kreeg, gaan er vandaag weer af. Voor het eerst sinds lange tijd speelt Flevoland daarin een positieve rol, de andere veiligheidsregio's blijven namelijk stabiel. Landelijk gaan zowel positieve test als ziekenhuisbezetting de goede kant op, maar op regioniveau is er één enkele positieve testuitslag die wel heel erg opvalt.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer