Slachtoffer Peter had een gesprek met staatssecretaris Van Huffelen, maar dat gaf hem weinig vertrouwen in een goede afloop.
Volledig scherm
Slachtoffer Peter had een gesprek met staatssecretaris Van Huffelen, maar dat gaf hem weinig vertrouwen in een goede afloop. © Liselotte Kolthof

Deventer dacht aan 81 potentiële slachtoffers toeslagenaffaire, het blijken er minstens 284 te zijn

De toeslagenaffaire kent in Deventer veel meer gedupeerden dan een half jaar geleden nog gedacht werd. De gemeente becijferde in januari dat er 81 gezinnen slachtoffer van de Belastingdienst zouden kunnen zijn, inmiddels zijn er 284 mogelijke gedupeerden in beeld. Deventer probeert al deze mensen bij te staan in hun strijd om van de - onterechte - schulden af te komen. 

0 reacties

 1. Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’
  PREMIUM

  Ook emotioneel tintje aan bezoek koning en koningin aan Deventer: ‘Ze straalde ’s middags nog’

  Dat de Oranjes wel wat met snelle auto’s hebben, bleek dinsdagmorgen in Deventer. Willem-Alexander en Máxima namen een kijkje bij Bella Macchina, de bijzondere garage met Italiaanse sportwagens en klassieke auto’s. In het Havenkwartier, het startpunt van het koninklijke werkbezoek aan Salland. Voor ondernemer Jan Nijland was de Oranje-tour ook emotioneel; eindelijk kon z’n ernstig zieke vrouw Laura weer in de zaak zijn. ,,Het is een superdag geworden.”
 2. Tour de Boer: Mountainbiker hoort problemen van Deventer boeren aan en brengt spierziekte onder de aandacht
  PREMIUM

  Tour de Boer: Mountainbi­ker hoort problemen van Deventer boeren aan en brengt spierziek­te onder de aandacht

  700 kilometer mountainbiken door weer en wind, om geld op te halen voor de spierziekte Duchenne. Robert Polinder, uit Kampen, legt deze tocht af in zeven dagen. Het eindpunt is de Vaalserberg in Zuid-Limburg. Onderweg maakt Polinder tussenstops bij boeren, om meer te leren over de wet- en regelgeving waar zij mee te maken hebben. Woensdag zat hij aan de pannenkoeken in Deventer, op de boerderij van Geertjan Kloosterboer.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer