De Hungerstraat in de nacht zaterdag op vrijdag. Ook de brandweer rukte uit.
Volledig scherm
PREMIUM
De Hungerstraat in de nacht zaterdag op vrijdag. Ook de brandweer rukte uit. © News United

Deventer gezin schrikt zich rot van in huis gegooid zwaar vuurwerk

UPDATESchade in de woning en enorme schrik bij de bewoners zelf. Bij een gezin in een rijtjeswoning aan de Hungerstraat (Keizerslanden) is zaterdagnacht vermoedelijk illegaal vuurwerk naar binnen gegooid.

Als een gezinslid op dat moment in de gang had gestaan - waar de wc zit - was die ernstig gewond geraakt, reageert één van de kinderen. De van origine Turkse familie – vader, moeder en drie kinderen – willen desgevraagd kort kwijt wat er is gebeurd. Rond drie uur ’s nachts werd door de brievenbus vuurwerk naar binnen gegooid. Een van de twee projectielen ging af, veroorzaakte een harde knal en brandplekken op de deurmat. 

  1. Corona-update | Buurman vindt longpatiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroerende video Isala
    video

    Corona-update | Buurman vindt longpa­tiënt in ademnood, dierenlab mag testen en ontroeren­de video Isala

    De nieuwsberichten over het coronavirus volgen elkaar in een rap tempo op. De Stentor zet dagelijks de belangrijkste gebeurtenissen op een rij. Met vandaag: Buurman vindt naar adem snakkende longpatiënt in galerij in Apeldoorn, Isala slingert ontroerende video op facebook, de start van een mega-operatie in het dierenlab in Deventer en het hartverscheurende verhaal van dochters die beide ouders in Harderwijk verloren door het virus.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer