De inventaris van zeven horecazaken van Ayhan Sahin is gered. Maandagmiddag trof de horecatycoon uit Twello een schikking in de rechtbank.
Volledig scherm
PREMIUM
De inventaris van zeven horecazaken van Ayhan Sahin is gered. Maandagmiddag trof de horecatycoon uit Twello een schikking in de rechtbank. © Ronald Hissink / archief

Deventer horecatycoon Sahin kruipt door het oog van de naald: veiling inboedel zeven zaken van tafel

De inboedelveilingen van zeven horecazaken van Ayhan Sahin gaan (voorlopig) niet door. De horecatycoon uit Twello ligt in de clinch met de Belastingdienst, omdat hij ruim een miljoen euro aan belasting is verschuldigd. Zaken in Deventer, Zutphen en de gemeente Voorst dreigden ten onder te gaan, maar hij heeft vandaag op het nippertje een schikking getroffen in een kort geding.

6 reacties

 • Adriana Ubbink

  2 maanden geleden
  Als hij betaald prima toch? Daarna zal de Fiod de boekhouding controleren.
 • M van de Giessen

  2 maanden geleden
  @henk ellens, precies. Nederland en het systeem wordt stelselmatig van binnenuit uitgehold door div partijen met elk hun eigen netwerkjes binnen gemeenten en overige voorzieningen. Jan Kaas plukt hier echt niet de vruchten van, integendeel. Rechtspraak inherent steevast een corrupte incompetente aanfluiting. (niet specifiek mbt deze zaak, ‘in de uitverkoop’) Woningbouw, advocatuur, gemeente, zorg, politie, etc… Allemaal netwerkjes/dubbele agenda’s die ‘het wel even regelen’ - Deventer pur sang!
 • Henk Ellens

  2 maanden geleden
  Vraag me af als je Jan Jansen heet dat je zoiets ook voor elkaar krijgt.
 • Joost Boswijk

  2 maanden geleden
  @L. De Kock: Kennelijk zijn er geen andere schuldeisers die hun geld willen hebben, anders was het faillissement wel aangevraagd. Maar ik ben het helemaal eens met degenen die vinden dat er een hoogst onaangename geur uit dit verhaal opstijgt en die zich, net als K. van Venen, afvragen waar het geld van Sahin vandaan komt en waar het naartoe gaat.
 • K. van Venen

  2 maanden geleden
  Deze man moet je echt binnenstebuiten keren. Belastingdienst moet zeker afvragen waar die bedragen vandaan komen, want er klopt niets van.

In samenwerking met indebuurt Deventer