Sunny de Deventer stationskat in z'n element bij buschauffeur Jeroen Wuestman.
Volledig scherm
PREMIUM
Sunny de Deventer stationskat in z'n element bij buschauffeur Jeroen Wuestman. © Jeroen Wuestman/Sunny de kat Fans

Deventer in rouw om geliefde stationskat Sunny: krijgt de rode kater een monument?

Moet er een monument komen voor stationskat Sunny? Een stille tocht? De ideeën en steunbetuigingen buitelen over elkaar heen op Sunny’s eigen fansite op Facebook. Deventers bekendste rode kater kwam vrijdag onder een bus en overleefde de aanrijding niet. 

4 reacties

 • K. van Venen

  1 jaar geleden
  Sunny verdient een standbeeld. Yvonne je snapt er werkelijk geen bal van. Katten zijn een soort zwervers op zoek naar uitdagingen. Dat maakt ze zo leuk en intelligent.
 • Yvonne Veld

  1 jaar geleden
  Het moet ook niet gekker worden. Als dit dan zo'n ontzettend lieve kat was waarom liep die dan altijd los op straat met het risico op een wrede dood zoals hem dit nu is overkomen? Als je om een dier geeft, er van houdt, hij je dierbaar is zorg je er goed voor, niet alleen dat hij z'n natje en droogje krijgt maar ook dat die niet te pas en te onpas in weer of geen weer over straat zwerft en dat zijn leven niet in gevaar gebracht wordt. Huisdieren horen geen zwerfdieren te zijn.
 • Andy Van Werven

  1 jaar geleden
  Toen ik met de bus ging en trein hebben wij deze leuke kat sunny gezien het is een mooie en leuke kat die geen vlieg kwaad deed en altijd overal te vinden was van plantsoen naar locket van de ns en de ondergrondse fietsetalling kwam hij even dutten of kijken of aai vragen en soms wat lekkers
 • T. de Vries

  1 jaar geleden
  Een mooie plakkaat op het station!