Volledig scherm
De boodschap is duidelijk: Hans Kleding Kringloopwinkel gaat verhuizen. © Rudi Hofman

Deventer kledingkringloopwinkel gaat verhuizen

DEVENTER - Klanten van Hans Kleding Kringloopwinkel in Deventer kunnen vanaf 1 april 'lekker dichtbij' de winkel parkeren, zegt eigenaar Hans Burink. Dit parkeergemak is een van de belangrijkste redenen om zijn tweedehandszaak over te hevelen van de Nieuwstraat naar de Boxbergerweg.

Met name voor slecht ter been zijnde klanten was de afstand tussen de dichtstbijzijnde parkeergelegenheid (Nieuwe Markt) en de winkel aan de Nieuwstraat een probleem. Wat in het verhuisbesluit ook heeft meegespeeld is dat voor de mannenkledingafdeling twee trappen beklommen moesten worden én het voor de medewerksters lastig was om overzicht te houden. Dat kwam door de verdeling van het assortiment over twee panden. Op de nieuwe locatie is alles gelijkvloers.

Iedereen kan bij Hans Kleding Kringloopwinkel vuilniszakken met kleding inleveren. Die moet schoon en heel zijn en afhankelijk van de  kwaliteit betaalt Burink de aanbieder tussen de 3,50 en 5 euro per zak. Deze kledingstukken - ook schoenen en tassen - worden vervolgens voor een prijs tussen de 1 en 7,50 euro te koop aangeboden. ,,We trekken niet alleen klanten uit Deventer maar ook uit plaatsen als Utrecht, Enschede, Hengelo, Apeldoorn en Olst en Wijhe.'' 

 Aan de Boxbergerweg belandt Hans Kleding Kringloopwinkel in het pand waarin voorheen Kevin's en Carla's Dierenplaza zat. 

Volledig scherm
Hans Kleding Kringloopwinkel zat bijna twee jaar aan de Nieuwstraat (foto) en gaat nu verder aan de Boxbergerweg. © Rudi Hofman
  1. Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op
    PREMIUM
    OP RAPPORT

    Avond vol bijzondere momenten levert GA Eagles keurig rapport op

    Het gaat soms hortend en stotend, glibberend en glijdend. Maar ondanks alle fysieke en sportieve hobbels van de eerste competitiemaanden heeft Go Ahead Eagles zich vrijdagavond met een 1-1 gelijkspel tegen een sterk Jong Ajax van een prima kant laten zien. Een goede eerste helft, een minder laatste halfuur. Een eerste profgoal, gemiste kansen en de revanche van een getergde doelman. Trainer Jack de Gier heeft voldoende in handen om de komende maanden de top vijf van de Keuken Kampioen Divisie aan te vallen.

In samenwerking met indebuurt Deventer

Deventer