De boot voor vluchtelingen die naar Deventer komt.
Volledig scherm
De boot voor vluchtelingen die naar Deventer komt. © gemeente Deventer

Deventer krijgt asielboot met maximaal 184 vluchtelingen op de IJssel

Deventer biedt van half oktober tot half maart volgend jaar tijdelijk crisisnoodopvang voor maximaal 184 vluchtelingen op een rivierschip. Dat komt te liggen op de IJssel aan de Pothoofdkade, ter hoogte van de Panoramaflat (ook wel bekend als Schippersflat).

39 reacties

 • Ria Fokkema

  2 maanden geleden
  MO Vos. Degene die negatief heeft gereageert op mijn bericht(en), heeft vast goede woning en onderkomen. En heeft vast geen last van haar/zijn rug/heup, omdat hij/zij al sinds de 17e in de zorg werkt en al ong. 12 jaar op slaapbank slaapt. Dus, is makkelijk praten. Ik, deze 3 personen, die negatief waren, aangeboden om een half jaar met mij te ruilen Mijn werk en mijn woonkamer en keuken. Verder alles gemeenschappelijk en lekkages overal. Ben benieuwd wie toehapt... Groetjes, Ria.
 • MO Vos

  2 maanden geleden
  @Massimo&Robert Triest! Wat hebben jullie weinig inlevingsvermogen! Ria verzorgde onze ouderen, slaapt nu op een slaapbank! Nu heeft zij rugklachten! Staat nu op een wachtlijst voor minimaal 10 jaar! Urgentie of voorrang krijgt zij niet! Onze vluchtelingen hebben zo een woning met voorrang voor gezinshereniging! Is toch te zot!!!
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Beste Massimo, ik neem aan dat u dat dan ook doet als u dat prima vindt? goed voorbeeld doet volgen zeggen we in Nederland
 • Ria Fokkema

  2 maanden geleden
  Robert Zwijnenberg, Massimo Tardelli en Henk Bartelds. Zoals, ik al aangaf. Ik wil graag een half jaar ruilen. Jullie een half jaar mijn werk en mijn woning. Als, je lef hebt.... Dan, neem je het aan! Zo niet, alleen maar grootspraak. En woon je blijkbaar beter dan mij. Dus, dan nu gewoon ook je mond houden en ga zelf op die boot zitten! Als, dit zoveel beter is, als ik momenteel al meer dan 12 jaar woon. O ja, mijn pijn in heup en rug krijg je er gratis bij. Maar, wel werken hé!
 • Roy Wesselink

  2 maanden geleden
  Ik heb overigens nooit op de grote partijen gestemd, eerder SP, toen een paar keer Wilders( maakt ook nix klaar) en laatste jaren trouw SP

In samenwerking met indebuurt Deventer