Eddie Kers voor zijn (vroegere) café Kaal op de Brink en vorig jaar verkocht is.
Volledig scherm
PREMIUM
Eddie Kers voor zijn (vroegere) café Kaal op de Brink en vorig jaar verkocht is. © Ronald Hissink

Deventer kroegbaas baalt van boete en wijst naar geluidsoverlast Burgerweeshuis: ‘Oneerlijk’

Ja, hij overleeft het, maar zuur is het wel. Eddie Kers, kroegeigenaar in de binnenstad, is aan de beurt. Reden: geluidsoverlast van zijn (vroegere) café Kaal aan de Brink. ,,Waarom is de boete zó hoog? Het voelt als meten met twee maten.” De gemeente bestrijdt dat Kers onevenredig zwaar wordt aangepakt.

2 reacties

  • Michel Jaspers Focks

    12 maanden geleden
    Gemeente staat altijd achter het Burgerweeshuis, concurrentie vanuit het Havenkwartier werd de vergunning ingetrokken omdat het te populair werd. De Hip werd afgeserveerd zodat ze geen aanspraak op het oude Gamma pand kon maken zodat het Burgerhaven erin kon. Daarna het Morres pand aan de GGD vergeven zodat de Hip er niet in kon. Subsidies moeten het Burger overeind houden omdat ze zich zelf niet kunnen bedruipen. Dus de belangenverstrengeling van Gemeente en Burgerweeshuis is er zeker wel.
  • Goossen

    12 maanden geleden
    Als er geen sprake is van kinnesinne, heeft het toch op zijn minst de verdenking van willekeur van de betrokken instanties. En als mensen op de Brink dachten op een stil hofje te kunnen wonen, dan komen die bedrogen uit!

Deventer